Sayfa 431/1122 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Çok fazla deva partili bulamamışlar sanırım %77 demokrat laik isterken %18 ne istediğini belirtmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    İşin stokçuluk kısmını es geçmişsiniz. Normalde aylık tüketimi 100 olan bir üründen fiyatı yükselecek diye 1000 tane alıp, devamımda yüksek fiyattan satıp sermayeyi güçlendirmek. Piyasadan fazladan mal çekip arzı düşürmek bu yolla fiyatları yükseltmekte pek doğru bir davranış olmasa gerek.

Stokçuluk serbest piyasa gerçeğidir. Bunu engelleyecek bir mekanizma yok.

Parası olan yakın geçmişte migrosları yağmalayıp yağ da stokladı. Forumda yazıp çizenler de vardır bunların arasında. Kimse dur ne yapıyorsun demedi.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Parası olan yakın geçmişte migrosları yağmalayıp yağ da stokladı. Forumda yazıp çizenler de vardır bunların arasında. Kimse dur ne yapıyorsun demedi.
    İhtiyaç fazlası alınan sıvı yağ (68 maliyetli) daha yeni bitti , şimdi 110 maliyetiyi kullanıyoruz Yakında 200 den aliyet yapacağız gibi duruyor....
    5 kilo şeker 22 maiyetli bitti 38 maliyetliye geçtik, Ülkece stokçu olduk

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Nebati: Bugün açıklanan enflasyon rakamları, enflasyon artışının hız kesmiş olduğunu ortaya koyuyor. Nisan ayında yüzde 7,25 olarak gerçekleşen TÜFE aylık artış oranı Mayıs ayında yüzde 2,98 gerçekleşerek enflasyon düşüş eğilimine girmiştir

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...eBHSUXNPg&s=19

--------------

Hadi yine iyisiniz...
    Benzin %27 mazot %17 artti %3. yersen. Pazarda sebze meyve dustu sadece diger gida urunleri artti biz açıklarız siz yersiniz diyor.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İhtiyaç fazlası alınan sıvı yağ (68 maliyetli) daha yeni bitti , şimdi 110 maliyetiyi kullanıyoruz Yakında 200 den aliyet yapacağız gibi duruyor....
    5 kilo şeker 22 maiyetli bitti 38 maliyetliye geçtik, Ülkece stokçu olduk
    İşte bu nedenle millet yüzde 150'lik enflasyonu tam olarak hissetmiyor. Evdeki stoklar bi bitsin işte o zaman görecek neler oluyor diye.

6. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Benim o, süte zam geldi mi hemen peynire dalıyorum. 9 ay önceki süt fiyatı ile alınıp olgunlaştırılmış peyniri bugün ki süt fiyatını ödeyerek alıyorum.
    Peynir işletmesinin sermayesine katkıda bulunuyorum.
    Ama o süt fiyatları düştüğünde fiyatları indirip bana güzellik yapımıyor. Bu seferde ben sütü pahalıdan aldım hele bir bitsin diyor. Onun sermayesi sürekli güçlenip teoride serveti artarken benim servet azalıyor.
    Bu nedenle ne yapıyoruz hisse senedi alıyoruz. Patron belki bizide görür diye.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    İşte bu nedenle millet yüzde 150'lik enflasyonu tam olarak hissetmiyor. Evdeki stoklar bi bitsin işte o zaman görecek neler oluyor diye.
    Birkaç kalem ürün stoklamıştım...Enflasyon hissedilmeyecek gibi değil...Her ay kredi kartı düzenli liner bir grafik çiziyor...Tam yükselen trend çizgisi...a.q ülke tımarhaneye döndü , marketçiler etiket değiştirecek eleman kadrosu açtılar...Daha nasıl hissetmeyelim....

8.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Yok gayet net hissediliyor. Manavda dün baktım meyveler 30 lira bandına oturmuş.
    Şu anda likitide problemini herkes hissediyor. Yani malın milyonlar, araban yüzbinlerce lira ediyor. Ama yiyemiyorsun.
    Mesela araban 260 bin lira değer kazanmış. araban 2 tl yaksa 130 bin kilometre yol gidilir. Ekvator 3 dönülür ama otoparktan çıkarmaya çekiniyorsun. Zira değer kağıt üstünde satsan yerine alamıyorsun.

Sayfa 431/1122 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •