Sayfa 523/1000 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçim yok mu şimdi. Temmuz zammında bir şey çıkmazsa o zaman inanirim
    Seçim sonuçlarının açıklandığı geceden beri hemen her gün erken seçimden bahsediyorsunuz sayın Ayasofya.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Memedabi her üçbeş yılda bi büüüle ucuz gredi dağıtıyollar,
    bizim fakir bi arkadaş her 5 yılda bi grediynen ev alıyordu, aradan 15 yıl geçti arkadaşın üç evi oldu ve aylık ödediği gredi çöp oldu, hefif zengin oldu. bende mal gibi kendi paramla rezil oldum. Puahhahhahh
    Amerika da site işleten bu işin piri Elliott wave analiztleri dolar TL de tek hane bekliyor dayı.

Ben teknik analize inanmadigim için benim için herhangi bir şey ifade etmiyor.

Herkes birşey bekliyor. Birşeyler söylüyor bu işler iş değilmiş ömrümüz boşa geçti.

Gandirilma aşamaları
    1.evrupee briligine giriyoruz
    2.not artışı yaşıyoruz para yagacaq
    3.dis güçler dölari artırıyor
    4.tl ye dönelim
    5.cekirdek enflasyon faiz indirimi
    6.fsyyiz sbb sonuç
    7.regabetci gür
    8.ekunumik büyüme tercih ettik

Anahtarı gaybettik dayı

3.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Şimdi artık sürekli yukarı mı ? Döviz, spot, viop, gayrımenkul, araç, vs hepsi yukarı mı gidecek ? ne kadar kolay bir şey şu yatırım işi ne alırsan al yukarı [emoji3][emoji3] yeter ki bir şey al

i
    kaldıraç veya kredi kullanmıyorsan bir şey kazanmıyorsun zaten.... sadece TL değer kaybediyor, yoksa evin önündeki araba aynı araba oturduğun ev aynı ev kasandaki dolar aynı dolar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Satır aralarını okuyunca parasını faize yatıran kaybemeye devam edecek. Aynı mantıkta enflasyona endeksli tahvil vs de çıkarmazlar.

Türk parasını sermaye olarak görmüyorlar, onu TCMB basıyor. Altın ve döviz alan birikimini korur gibime geliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. TOASO KAP açıklaması göndermiş. Olumlu mu olumsuz mu anlaşılmıyor.

>>>>>>>>>>>
    FIAT (Stellantis Grubu) tarafından, 6 Haziran 2022 tarihli basın açıklaması ile Yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis'in İspanya'daki Vigo fabrikasında üretileceği kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Diğer taraftan, 23.10.2020 tarihli şirketimiz özel durum açıklamasında 2022 yılı sonuna kadar TOFAŞ fabrikasında devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için 2023 yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş fabrikasında üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam etmekte olup, kesinleşen önemli bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ford ecosport hoşuma gitti,
    2020 model 520.000
    2022 model 759.000

Değer mi 2 senelik Farka %50 fazla vermeye?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Seçim sonuçlarının açıklandığı geceden beri hemen her gün erken seçimden bahsediyorsunuz sayın Ayasofya.
    Yok abi o günden sonra bahsetmedim. Eğer anketlerde akp önde olsa RTE seçime gitmez mi

Vıop XLI

Aklınızı alır
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 523/1000 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •