Sayfa 476/1122 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kkm'nin ust limitini kaldır hiç olmazsa yukun birazını bankaya yukle birde 1aylik olsun cok seymi istedim
    O zaman faiz olur
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Döviz kurlarını ve emlak piyasasını MÜDAHALE İLE kontrol edebilecek dünyada tek Allahın kulu yoktur.

Zira hiç kimse (devletlerin dahil) o boyutta varlığa sahip değildir, olamaz.

Ettim zannedersin bir süre sonra mutlaka patlar.

BUNU BİLMEYEN EKONOMİNİN zerresinden anlamıyordur.

Geçen yazmıştım, 15-16 gibiydi sanırım, şu an TR de en ucuz olan şey dolar diye.

Hemen hareketlendi.

Emtia, konut ve araç fiyatları hepsi zirvesinde...

Piyasayı bu hale getirisen...

Yani faizleri düşürüp seçim öncesi ekonomi canlansın diye emlak için bedava kredi dağıtırsan her şey aşırı değerlenir...

Tüm dünya MB faiz artırırken, tek biz mi akıllıyız.

Kimse malına çöktürmez....

Birikimleri korumak için tek yok kalıyor.

İnsanlar da ona yöneliyor.
    Devlet her şeye karışmaya başladı (ekonomiyle ilgili), bir karar alınca onunla ilgili, o kararın yol açtığı sorunları gidermek için başka kararlar daha almak gerekiyor, iş giderek arapsaçına dönüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Sudden stop.ani duruş.kalp krizi.ekonomi oraya gidiyor.o koltukta oturamazsin.
    bak maduroya adam % 1 milyon enflasyonla ayakta kaldı, gel bize de anlat diyorlar herhalde..

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sabitlemek nasıl olacak?

Dalgalı kurdan çıkman lazım.

Karaborsada dolar 2-3 katına satılır.

Etkisi çok daha yıkıcı olur.

yanlış anladınız sanırım sabitlemekten kasıt stabil hale getirebilmek.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. azcık ucundan yükselen direnci ihlal etmiş ama,

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Faiz haram.
    valla benim kitabımda helal: ) kafandaki inanışa göre devlet yönetemezsin. adı üstünde inanç, kanıtlanmış gerçek değil. resmini koyduğun atatürk de bunu söyler sadece mantığın bilimin yolundan git. gitmedimi sonuç ortada.

Brent 124 olmus pompa yakındır.

8.  Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Yahu ben bişey mi kaçırıyorum?
    Memur maaşı ödeyebildiği sürece ne demek? Yahu merkez adamın elinde değil mi.. Belirli bir kaynaktan mı ödeme yapıyordular ki bu güne kadar..

Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben de senin dediğini anlamadım devletin tek hazinesi var. memurun da kkm'nin de parası ordan ödeniyor. gerçi hazinede para kalmaması pratikte zaten imkansız, para basar geçer. para iyice değer kaybeder. olan dövize veya kkm'ye koyacak birikimi olmayan maaşlı ve fakir kesime olur. o da çok umrumda değil açıkçası oy veren onlar. biz reyize oy vererek öbür dünyaya yatırım yaptık deyip duruyorlardı bu dünya hakkında mızmızlanma hakları yok bu vakitten sonra.

Sayfa 476/1122 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •