Hayırlı sabahlar
kaça düşer kaça yükselir ben bilemem.ama net olan bir şey var.
(164143101*4,12)/17,18 =39363770 eşittir yaklaşık 200 *200000
özetle halka açık kısım 200000 usd lık 200 daire fiyatı .
Ben 168 dairelik bir sitede oturuyorum ve alt tarafı 8 dönüme sığdırmış mütahit bu serveti nerdeyse .( 14 katlı çift daireden 6 blok yaparak)
Ama tekrar söyliyeyim çıkar mı düşer mi bilemem.zaten piyasaları bilsem iddialı biri olsam eur/usd vs ticareti yapardım.
Yatırım tavsiyesi ASLA değildir.o kadar bilsem burda işim ne gider kazandığım paraları yerdim çatır çatır.
2020 den beri bu hissede olanları görüyorum.çoğu bir halt olmaz işlerimi diger hisselerde görüp pendik kokusunu alınca dönerim diye düşünerek bir gözü burada diger hisselerde islem yapmaya başlamış fakat 2.5-2.9 arası 1.8 hedef verenlere okadar inandılarki çok hızlı 5 hareketine ucundan bile yetisemediler.nedemişler akilsiz başın cezasını cüzdan çekerşimdi 3.80-4.0 olsa alsak hevesi ile kotu piyasalarda iclerinden geceni yazar olmuşlar be arkadas gecti borun pazarı sen 2 sene kahrını cektigin hisseyi pendik hikayesi olgunlasmisken göz ucuyla izlersen olacağı buydu.kendi düşen ağlamaz.1.8 beklerken 3.8 bekler bulursun kendini
![]()
Geri alım olmalı şerefli yönetim bunu yapar !
İte köpeğe küçük yatırımcıyı düzdürmez.
Bakın arkadaşlar tahtaciya tahta öğretecek değilim yıllarını bu işe vermiştir bir çok kişi ile birlikte kurgulamislardir operasyonu hemde kimde ve nerede ne kadar lot var hepinizden daha iyi biliyorlar. Ama bu nasıl bir mantık olumlu haberi 4 te karşılamak var 5 te karsilamak var 6 da karşılamak var. Olumlu haberin etkileyecek yuzdesel oranı az buz bellidir. Tamam dünkü düşüş sürpriz bir düşüştu ama nasıl karsilamazlar aklım almıyor. O zaman indir az biraz 2 ye kadar al satta yap bu hacimsizlikte çorba parası kazan. Elinde tahmini şu an için 2.80 maliyetli mallarıni hadi alsatlarla maliyetini 2 ye indir 3 te çık. Sonra sevinin ulan ne para kazandık diye.
09-06-2022 POLHO 0.24 dolar. Screenshot_20220609_153607_com.android.chrome.jpg
HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri