"Taktik olmadan strateji, zafere giden en yavaþ yoldur. Strateji olmadan taktik, yenilgi öncesi yapýlan gürültüdür."
"Taktik olmadan strateji, zafere giden en yavaþ yoldur. Strateji olmadan taktik, yenilgi öncesi yapýlan gürültüdür."
Ne diyorsan doðrudur Temel analizci .Ben artýk düþünmüyorum .Mümkünse düþünmeden para kazanmak istiyorum.
y.t.d.
10:00_18:15 arasý normal seans
18:15 ve sonrasý anormal seans
illa öpecem sizi diyor birileri.Ýlla nöbet mi bekleyelim ,kapýya çift kilit mi taktýrak ne edek ??
y.t.d.
Memmedim yap bi aciklama pendik arazisini aile kabristani yapacaðýz diye...sana cidden bu yakýþýr
Polhoyu marka yapamadim
ama namin borsada yürür gider
Önümüzdeki hafta 4 altýný gösterir tahmin ediyorum, 5,12 den 4,02 basmýþ buraya kadar gelmiþ hazýr havada bozuk herþey yolunda spek için. Ne kazandý çorba parasý 3kuruþluk þirketler nerelere gitti polican 24 cent. Geri alým yapmayan þirket yöntemi ard niyetlidir. Küçük yatýrýmcýnýn tasarrufunu spek ile beraber hiç etmiþtir. Buraya yatýracaðýmýz paraya ev alsak 3 katlamýþtý. Þuan yatýrdýðýmýz paranýn alým gücü yarýsý bile deðil. Kar eden büyüyen bu kadar varlýðý olan bir firmada bunlar yaþanýyorsa borsaya yatýrým en hafif tabiriyle ahmaklýk.
Bu arada kasýmda 22 þubatta 36 diye dolarda fiyatlar uçuyor saðda solda böyle bir durumda ülke ekonomisi þalteri tamamen indirir. Gidiþat herkes için çok kötü ytd
Cuma günü gümleyen piyasada tahtaya alýma geldilerse zamanlarý daraldý demektir.dolarin artmasini istemem ama bizim sirkete dolar artisi cok yariyor.
Yer Ýmleri