Rusların tatil alternatifi azalmış.
Kemer, tek başına tüm Rusya'yı geçmiş.
Otel rezervasyonlarının ;
1) Türkiye %52 (%30'u Kemer)
2) Rusya %26
3) Abhazya %6
4) Mısır %5
5) BAE %3
Rusların tatil alternatifi azalmış.
Kemer, tek başına tüm Rusya'yı geçmiş.
Otel rezervasyonlarının ;
1) Türkiye %52 (%30'u Kemer)
2) Rusya %26
3) Abhazya %6
4) Mısır %5
5) BAE %3
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti - NTV
NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Bursa'nın Mudanya ve Balıkesir'in Bandırma ilçesinde arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini iptal etti. Yakıt, bakım-onarım ve işçilik maliyetlerini gerekçe gösteren İDO, 20 yıldır Mudanya ve Bandırma'ya araç taşıyan feribotlarını hattan çıkartarak İBB'ye iade etti.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.ntv.com.tr/turkiye/bursa...sU63reyg_QrvnQ
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Krt tv,Altyazi da okudum. Salı günü geceyarisindan sonra motorine 2.63 zam bekleniyor diye.
Yok artık geçen perşembeden beri dolar aynı brent %2 eksi bu ne oluyor %10 yakın güncelleme?
Umarım gercek değildir.
Adamlara NATO'ya basvurunuzu destekliyoruz deyip vetolamak da nedir ayrica. Yakismadi bizlere.
Bozayi girecek diye d.t korkusuna dustuler, bizden nasil nefret ediyorlar. Halbuki Finliler bizi her yerde destekliyordu. Adamlarin basbakani Aland adasindaki gosterilere bile gidemedi Ruskiler vurabilir diye. Hahaha.
Epgis : Zorunlu Bilgilendirme.
Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır.
Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri