konuyla alakasız gönderilerimi sildim.
dolar topiğini işgal ettiğimiz için özür dileriz.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Usdtry dün kırdığı formasyonun back testinde şuan.
ABD kapalı düştük yerlinin (jölelinin) eline bakalım sonumuz hayrola.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Eminim o pilavı kepçesini 200 e yiyecek zenginlerimiz vardır. Nusret gibide pirinçleri tuz eker gibi tencereye doldurma hareketi bulup bunuda 2 milyon dolar verip amerıkan reklam şirketi ile yayar isen pilav kıralı oldun. sana birde hayat hıkayesi yazarız yalandan yere gerçel pirinç pilavın lezzetini bulmak için Tibete gitti deriz.
usdzar çekti yukarı düşüşü pinbara çevirdi biz kaldık gene bu itin eline akşama kadar tırmala dur şimdi. Haysiyetsiz şerro tamda back testte düştük itin eline iyimi.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri