konuyla alakasýz gönderilerimi sildim.
dolar topiðini iþgal ettiðimiz için özür dileriz.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Deðerli arkadaþlar, takým vb. tutar gibi pozisyon tutup bazý hoþ olmayan sözlere mazur kalmak beni kýrýyor. Benim kýrdýðým da olduysa þimdiden özür dilerim. Artýk yazmayacaðým. Selamlar, saygýlar.
Usdtry dün kýrdýðý formasyonun back testinde þuan.
ABD kapalý düþtük yerlinin (jölelinin) eline bakalým sonumuz hayrola.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Eminim o pilavý kepçesini 200 e yiyecek zenginlerimiz vardýr. Nusret gibide pirinçleri tuz eker gibi tencereye doldurma hareketi bulup bunuda 2 milyon dolar verip amerýkan reklam þirketi ile yayar isen pilav kýralý oldun. sana birde hayat hýkayesi yazarýz yalandan yere gerçel pirinç pilavýn lezzetini bulmak için Tibete gitti deriz.
usdzar çekti yukarý düþüþü pinbara çevirdi biz kaldýk gene bu itin eline akþama kadar týrmala dur þimdi. Haysiyetsiz þerro tamda back testte düþtük itin eline iyimi.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri