Sayfa 529/1122 İlkİlk ... 294294795195275285295305315395796291029 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Arkadaş 700 bin dolar yatırdı kkm ye %17 lik farkı alamadığı için şikayet kaydı açmış .

Hem dolarını hem faiz farkını verecekler denmiş .aldatmışlar gariban kardeşimi .

Orada tutacağını eğer faize karşıysan kiralık kasaya koy yok değilsen ya mevduata yada Eurobond koy dedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Brent 125 pompa zamanı yaklaşıyor.
    Abd brent için, üretimi arttırın desin artık....

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Arkadaş 700 bin dolar yatırdı kkm ye %17 lik farkı alamadığı için şikayet kaydı açmış .

Hem dolarını hem faiz farkını verecekler denmiş .aldatmışlar gariban kardeşimi .

Orada tutacağını eğer faize karşıysan kiralık kasaya koy yok değilsen ya mevduata yada Eurobond koy dedim
    bu söylediğinin çok spekülatif bir iddia olduğunun farkındamısın? eğer doğru değilse suç işlemiş olursun. ben bugüne kadar kkm farkının ödenmediği tek vaka bile duymadım, kendim de aksamadan aldım. o parayı vade dolmadan çekmek istemiştir ondan alamamıştır.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bu söylediğinin çok spekülatif bir iddia olduğunun farkındamısın? eğer doğru değilse suç işlemiş olursun. ben bugüne kadar kkm farkının ödenmediği tek vaka bile duymadım, kendim de aksamadan aldım. o parayı vade dolmadan çekmek istemiştir ondan alamamıştır.
    yazısında biraz cümle düşüklüğü olmuş 700k dolarını
    yatırmış vade dönüşü dolar yüzde 17 faizden daha çok getirdiği için sadece dolarını geri almış fakat bu kişi üstüne yüzde 17 faizi de alacağını zannetmiş adana kebap üstüne fıstıklı baklava umuduyla kkm ye girmiş sadece adana kebabı yemiş finansal cahilmiş yani

5. Öyle anlattılar diyor ısrarla niye yanlış anlayayım dedi 3 ay para dokunamadık elde var sıfır dedi .

dolar artınca hiçbir şey alamıyorsam neden yatırdım ki dedi kasaya koyarım daha mantıklı en azından el altında olur dedi bence de faize koymuyorsan olabilir dedim .

Konuyu bilmeyenler böyle Tonga’ya düşürüyordur sanırım
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    yatırmış vade dönüşü dolar yüzde 17 faizden daha çok getirdiği için sadece dolarını geri almış fakat bu kişi üstüne yüzde 17 faizi de alacağını zannetmiş adana kebap üstüne fıstıklı baklava umuduyla kkm ye girmiş sadece adana kebabı yemiş finansal cahilmiş yani

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    %17'lik farkı deyince kafam karıştı: ) tamam o zaman. 700 bin doları olan biri nasıl bu kadar cahil olabilir, bi yatırım yapmadan önce gazete televizyon izlemezmi, internete bakmazmı? boşuna dava açmış bu kafayla yakında hepsini dolandırıcılara kaptırır zaten.

7. Sallamasyon hikaye ..zaten 3 aylık yapıp yüzde 17 neden ister ki o yıllık faiz oranı ..artı beklesin 9 ay belki dolar 9 ay sonra 11 e düşer o zaman yizde 17 lik fark oluşur ..ama şu bir gerçek bı kkm yi daha cozemeyen milyonlarca insan var .misal geçen yegenle tartışıyoruz iddia ediyor TL den olmaz bu sadece dolar bozana olur diyor ...ekranı gösteriyorum..diyor önce dolar almissindir sonra bozmussundur.oyle vermislerdir diyor...aslında kafası çalışır lakin aklı almıyor nasıl böyle bir sistem olur diye ..yani hem faiz garanti hem dolar artarsa getirisini al düşerse faizi al.

8. Sıfır faizle dolar veriyorsun devlete mis gibi işlem işte devlet de kazançlı vatandaş da
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sallamasyon hikaye ..zaten 3 aylık yapıp yüzde 17 neden ister ki o yıllık faiz oranı ..artı beklesin 9 ay belki dolar 9 ay sonra 11 e düşer o zaman yizde 17 lik fark oluşur ..ama şu bir gerçek bı kkm yi daha cozemeyen milyonlarca insan var .misal geçen yegenle tartışıyoruz iddia ediyor TL den olmaz bu sadece dolar bozana olur diyor ...ekranı gösteriyorum..diyor önce dolar almissindir sonra bozmussundur.oyle vermislerdir diyor...aslında kafası çalışır lakin aklı almıyor nasıl böyle bir sistem olur diye ..yani hem faiz garanti hem dolar artarsa getirisini al düşerse faizi al.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 529/1122 İlkİlk ... 294294795195275285295305315395796291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •