Sayfa 548/1122 İlkİlk ... 484484985385465475485495505585986481048 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,377 - 4,384 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. faiz konusundaki ısrar dışında her konuda geri vites yaptılar, her daim popülist politikaları devam ettiriyorlar ama iş mevduatçıya gelince tabanlarındaki dincileri küstürmemek için faiz konusunu namus meselesi yaptılar
    daha geçen ay asgari ücrete Ocak'a kadar dokunulmayacak dememiş miydi kainat lideri?
    bunların yönettiği ülkeye meteor bile düşer, basiret sıfır, bilgi sıfır, liyakat sıfır, tutarlılık sıfır, hamaset siyaseti 100, ekonomi -100
    allah bu ülkede yaşayan %80'lik kesime yardım etsin, çıldırmamak elde değil

https://www.instagram.com/reel/Ce25w...d=YmMyMTA2M2Y=
    Dudu hakkında video buldum seyredin[emoji39]

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Deve sidikli ayran çarpıyor beni
    Bazen şuurumu kaybediyorum
    Ne yaptığımı ne dediğimi bilmiyorum.
    Gerçekleri biri yüzüme çarpınca anlık kendime geliyorum
    Sonra dalıyorum a haber izlerken devesidikli ayranı kaçırıyorum
    Başa dönüyorum.

rallici başkan
    deve sidikli ayran acaip çarpıyor
    içenleri görüyoruz kafa 1 milyon.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Şaka maka korktuğum oluyor galiba asgari ücret artacak şu an ki tüm fiyat artışlarını unutun başka bir levele geçiyoruz birikimi enflasyona karşı korumak çok daha zor olacak geçmiş osun
    Öncelikle şuna bakmak lazım...Aralık ayında asgari ücretli yaklaşık 400 lt benzin alırken şimdi 150 lt benzin alıyor...Devlet vatandaşına bunu yaparsa bizim millet domaltır a.q..Hiçacımazlar...

Kokuyu alan başlamış zamlamaya ...5 kilo şeker BIM de 99 tl den 120 ye fırlamış...Bu üç harfliler anlaşmalı milleti Voyvoda kazığına oturtuyorlar , devlet bir taraftan bunlar diğer taraftan...

Asgariye zamn gelirse büyük olasılıkla asgari ücfretli 75 lt benzin alabilecek...Başka anlamı yok...

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Öncelikle şuna bakmak lazım...Aralık ayında asgari ücretli yaklaşık 400 lt benzin alırken şimdi 150 lt benzin alıyor...Devlet vatandaşına bunu yaparsa bizim millet domaltır a.q..Hiçacımazlar...

Kokuyu alan başlamış zamlamaya ...5 kilo şeker BIM de 99 tl den 120 ye fırlamış...Bu üç harfliler anlaşmalı milleti Voyvoda kazığına oturtuyorlar , devlet bir taraftan bunlar diğer taraftan...

Asgariye zamn gelirse büyük olasılıkla asgari ücfretli 75 lt benzin alabilecek...Başka anlamı yok...
    sağolsun muhalefet yıllardır asgari ücret artsın diyor iktidar da pası alıp gol yapıyor her sene aynı terane işin cılkı çıktı vıcık vıcık oldu böyle giderse 3 ayda bir asgari ücret güncellemesi de olur en düşük kira istanbulda 20 bin Anadolu illerinde 10 bin olur kur ve enflasyon vyice kontrolden çıkmasın diye ücretlere ocağa kadar zam yapılmaz diyordum ama herkes Gıdıvan style fışkırtma politikasına geçmiş bundan sonrada kimse ekmek şu kadar oldu aspirin bu kadar oldu benzin şu oldu diye dert yanmasın

6. Pembe domates 7 normal domates 10 lira görünce tedirgin oldum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    sağolsun muhalefet yıllardır asgari ücret artsın diyor iktidar da pası alıp gol yapıyor her sene aynı terane işin cılkı çıktı vıcık vıcık oldu böyle giderse 3 ayda bir asgari ücret güncellemesi de olur en düşük kira istanbulda 20 bin Anadolu illerinde 10 bin olur kur ve enflasyon vyice kontrolden çıkmasın diye ücretlere ocağa kadar zam yapılmaz diyordum ama herkes Gıdıvan style fışkırtma politikasına geçmiş bundan sonrada kimse ekmek şu kadar oldu aspirin bu kadar oldu benzin şu oldu diye dert yanmasın
    Kütlenin korunumu kanuna göre verimlilik artmadan ücretler artıyorsa bir şeylerden vazgeçiyoruz demektir. Bu vazgeçilen şu anda önemli olmaya bilir ama eninde sonunda önümüze gelir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Ben de bunu anlayamıyorum. Çalışanlar aldıkları zammın, kat ve kat fazlası fakirleştiklerini görmüyorlar mı? O zaman niye radikal bir değişikliğe gidip, para yerine mal talep etmiyorlar. Sosyal devletiz deyip duruluyor, sosyal bir devlette her vatandaşın barınma ve beslenme hakkı karşılanmalıdır. O zaman devlet ve özel sektör bunu sağlayacak yapılanmayı yapsınlar (sosyal konut, belli kaloride gıdanın günlük olarak verilmesi gibi) Bunların dışında, çalışanın yaptığı işe göre, kalan kısım para olarak ödenir. Tabi bireysel olarak yapılabilecek bir şey değil bu, örgütlü bir toplum gerektirir ki maalesef ülkemizin en zayıf olduğu konulardan biri.

Sayfa 548/1122 İlkİlk ... 484484985385465475485495505585986481048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •