Sayfa 1007/1013 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 8,049 - 8,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Gravatlar uzun ama birisinin paça kısa.

Kırmızı çoraplar görünsün diye.

Belki de gelecek yılın modasının habercileridir.

Sibel Can'ın oğlu da milyon harcıyor giyimi için.

Görünüm olarak bunlardan farkı yok.

Moda ikonuymuş...

Not: Dolar kuru aşağı sarınca çenemize vuruyor...

2. 3,5480 günlük tobo testini yapıyor bugün jöleli gözünü sevdiği jöleli canimmm jöleliiii elleme yavrım bugün dün o kadar adamlar emek etti şerroluğun alemi yok çek doları yukarı bas endeksi vadelide 128000 e ohhhhh mis gibi piyasa sana be.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Dün dedim ama dimi bir kaç bakan çıksada faiz açıklaması yapsa diye. Huduniye yaptır enflasyonu sonra faizler düşsün açıklaması yap ama merkez tınlamıyor hala merkezin bademdemi fettostayla acep :D hahahah
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Dün dedim ama dimi bir kaç bakan çıksada faiz açıklaması yapsa diye. Huduniye yaptır enflasyonu sonra faizler düşsün açıklaması yap ama merkez tınlamıyor hala merkezin bademdemi fettostayla acep :D hahahah
    Huduni yapsin aciklamayi, aman diim, Mandrake'yi karistirma..

5.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Huduni yapsin aciklamayi, aman diim, Mandrake'yi karistirma..
    Daha durrr şimdi uvertürler sahnede yakında öyyyyyyyyyyy merkez bankası başkanı faiz indir ulannnnnn, faiz indirmemek vatan hainliğidir yoksa fetocumusun lannnnnn'' ben asıl bu açıklamayı bekliyorum külhan beyinden ama assolist artık sahneye zor çıkıyor eskisi kadar faal değil.

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bağkur mantığına ters emekli olunca bonus almak. Kendinizden mi alacaksınız?

Ama SSK (yani işçide) var. Kıdem Tazminatı denilmekte.
    Bildiğim kadarı ile SGK emekli memur için ödediği ikramiyeyi sonra memurun bağlı olduğu devlet kurumunun bütçesinden tahsil etmektedir.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Daha durrr şimdi uvertürler sahnede yakında öyyyyyyyyyyy merkez bankası başkanı faiz indir ulannnnnn, faiz indirmemek vatan hainliğidir yoksa fetocumusun lannnnnn'' ben asıl bu açıklamayı bekliyorum külhan beyinden ama assolist artık sahneye zor çıkıyor eskisi kadar faal değil.
    kardeş döviz ve faiz karşılıklı işleyen bir mekanizmadır.
    faizi azaltırsan döviz çıkar.
    arttırırsan iner.
    bu iş böyle.
    ukalalık için söylemiyorum gönderilerini ilgiyle takip ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 1007/1013 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •