Sayfa 500/993 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Youtub da videolar yapan Turhan Bozkurt isimli şahıs kimdir, nedir ? Sürekli döviz tutanlara korku pompalıyor. Bu adam fetöcü değil miydi ? Bunu damı devşirdiler acaba.

İçerden haber alıyormuş, döviz alış- satışını ticari faaliyeti olmayanlara yasaklayacaklarmış. Bankalar yazılı olmayan kurallar ile döviz satmayacaklarmış vb... Döviz bürolarını da azaltacaklarmış. Yine de tedbirler yetersiz kalırsa döviz kurundan kazananlara ağır vergi getirilecekmiş. Yani diyor ki ; Bir an önce elinizdeki dövizleri satın kurtulun diyor. Hükümet bile bunu söylemezken bu adam kimin sesi ?
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam hükümete destek mi veriyor yoksa millete dövizi geçici olarak sistem dışına veya yurtdışına çıkarın mı demek istiyor ; Adam bu videoları yapıyorsa ya ak dan desteği var veya yurtdışında ceviz kırıyordur...Bence TR de ise 1 şık geçerli
    BOSPOR reis olmasın

Nette gördüm "BITTIGIDIYOR"
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    25 sene önce falan 11 40 servisine yetişmeye çalışıyoruz, hafif koşarak. Güvenpark'in orada bir arabadan izbandut gibi herifler indi ellerde sopa. Zavallı bir kokoreççiye daldılar, burada tezgah açmayacaksın demedik mi lan sana diye. Fecaat görüntüler izledik acımıştık adamcağıza. Bilmem kimin adamlarıymış..

Polis noktası vardı ha! 25 metre ötede falan. Olay bitip adamlar arabaya doluşup gittikten sonra gelip ortalığı toplayıp ambulans çağırmışlardı.
    Kirve'nin şugarlarıdır onlar. Sonra biliyosun Kirve'ye ne olduğunu. 46 gömleğini giydirip Mesut'a iradesini aldırdılar.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Twitir;Hissedarlar Musk'in 44 milyar dolarlık satın alma teklifini kabul etmelerini önerdi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sufi kebap kayda alındı
    Cemoda etli ekmekte bıçakarasıda yedim.
    Ben hayatımda para veripte burger yemedim. Bazen çocuklara fazLa gelir bırakırlardı atılmasın diye yerdim. Hiç tad almam
    Izgaracı angarada bol iyide yaparlar

Bamya çorbası var listemde zemzem yada zezeE de
    bamya çorbasıda tamam
    konyalılar çorba diyor ama bildiğin küçük bamyalarla etin az sulu birleşimi yemek
    bir halt olacağı yok.

6. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Göz korkutmaya çalışıyorlar. Sakın çıkarmayın vatandaşlıktan yoksa bizim başımıza kalır demek istiyorlar.

Bu esnada, aihm kararlarına uyulmadığı da oldu daha önce.

İngiltere de sorgusuz sualsiz ve önceden haber vermeden vatandaşlıktan çıkarna yapılmadı için kanun çıkardı 1-2 ay önce.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 500/993 İlkİlk ... 400450490498499500501502510550600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •