Originally Posted by
chef.
Park edilmiş malların bir kısmı virmanlanmış ve suni de olsa işlem görmeye başlamış 30 k işlem hacminden artık 80k ya kadar çıkıyoruz tahtaya can geldi evet hala kendi içinde top çeviriyorlar ama gün gelecek bir kurum kağıdı ilk hedefine taşıyacaktır. bizim çalımız yok nerede bekleyelim meydanda seyrediyoruz kendimi unutturursam da namerdim sadece alım için nakdin bir kısmını hala tutuyorum ister versin ister sürsün çok mal peşinde değilim olan bana fazlasıyla yeter ki borsa alcardan ibaret değil.
.
Yahu sayın Chef iyi ki de saklanalim dedik her seferinde bizi ifşa ediyorsun :)
Şaka bir yana kendimi 10 sene önceki Netaş sayfasında gibi hissediyorum. Arsa işinde sıkıntı olmazsa sermaye artırımı zaruri kalacak.
Saklanma sebebim burada düşüncelerimizi yazdıkça insanlari buraya toplamış olacağız . Bu da en yakın direncte onların vedalaşıp bekleme süremizi uzatmış olmamıza sebep olacak.
Ben tahtacıdan yanayım . Neticede bize para kazandıracak olan kişi o. Gelecek haberlerden haberi olan da o. Bedelsiz vermeyeceğiz dedirtip zayıf ortakları, inanmayanlari silken de o.
Dediğiniz brisa örneği zaten dün gibi aklımda o sıralar Netaş'ta da arsa satışı olmuştu ve ben tercihi ondan yana kullanmıştım. Şimdi alcar'dan yana kullandığım gibi.
Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Kimse benim görüşlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda araştırıp yatırımını yapmalıdır.
Yer İmleri