Originally Posted by
chef.
Park edilmiþ mallarýn bir kýsmý virmanlanmýþ ve suni de olsa iþlem görmeye baþlamýþ 30 k iþlem hacminden artýk 80k ya kadar çýkýyoruz tahtaya can geldi evet hala kendi içinde top çeviriyorlar ama gün gelecek bir kurum kaðýdý ilk hedefine taþýyacaktýr. bizim çalýmýz yok nerede bekleyelim meydanda seyrediyoruz kendimi unutturursam da namerdim sadece alým için nakdin bir kýsmýný hala tutuyorum ister versin ister sürsün çok mal peþinde deðilim olan bana fazlasýyla yeter ki borsa alcardan ibaret deðil.
.
Yahu sayýn Chef iyi ki de saklanalim dedik her seferinde bizi ifþa ediyorsun :)
Þaka bir yana kendimi 10 sene önceki Netaþ sayfasýnda gibi hissediyorum. Arsa iþinde sýkýntý olmazsa sermaye artýrýmý zaruri kalacak.
Saklanma sebebim burada düþüncelerimizi yazdýkça insanlari buraya toplamýþ olacaðýz . Bu da en yakýn direncte onlarýn vedalaþýp bekleme süremizi uzatmýþ olmamýza sebep olacak.
Ben tahtacýdan yanayým . Neticede bize para kazandýracak olan kiþi o. Gelecek haberlerden haberi olan da o. Bedelsiz vermeyeceðiz dedirtip zayýf ortaklarý, inanmayanlari silken de o.
Dediðiniz brisa örneði zaten dün gibi aklýmda o sýralar Netaþ'ta da arsa satýþý olmuþtu ve ben tercihi ondan yana kullanmýþtým. Þimdi alcar'dan yana kullandýðým gibi.
Yukarýda yazdýklarým tamamen kendi görüþümdür. Kimse benim görüþlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanlarý doðrultusunda araþtýrýp yatýrýmýný yapmalýdýr.
Yer Ýmleri