Sayfa 16/121 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 964 madde; 121 - 128 arası.

Konu: ADEL - Adel Kalemcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
    Sn Şakir,
    Birşey öğrenmek istiyorum.Sizinde gördüğünüz iki adet ihale alınıp 26 Mayıs da sözleşme imzalanmışmı?eğer öyleyse bunun KAP haberi olarak yayınlanması zorunlu değilmi ne dersiniz?
    Y.T.D.
    Zorunlu , bilancoda cironun %5 i kdr alakadar eden haberler kap a duser diyor zaten . Ama bunlar sorumsuz herkese aptal kendilerini akıllı zannediyorlar genel.kurula gidip hesap sormadikca bunlarda boyle at oynatır .

Yatirimci iliskileri yoneticisine yaziyorum ama ne cvp var ne bişe okumuyordur bile . Urettigi malı tarihi gecmis diye yakan . Aldigi ihaleyi gondermeyen , bakalim 2022 cirosunda ne halt edecekler . Fuar da belli ihalede . Bilmedigimiz ara mal satislari .

Burada yazmak birsey ifade etmiyor . Oyuzden artik yazmanin anlami yok .

2. Diger sirketler haldırhuldur uça kaça giderken bu boyle surunuyor . Yillik fuara cık , suriye isleri olursa ihaleye gir 3 5 liraya . Ne atilim ne yatirim . Bir defalik oldugu icin kimsede ilgi gostermiyor dogal.olarak

3. Acemşah degerlendirme yapmiyor artik , belki kendisi bir iki cift laf eder . Bence ondada buyuk hayal kırıklıkları yarattı sirket ve yonetim biçimi.

4.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Acemşah degerlendirme yapmiyor artik , belki kendisi bir iki cift laf eder . Bence ondada buyuk hayal kırıklıkları yarattı sirket ve yonetim biçimi.
    Sn Şakir tsk.
    %5 olayına takıldım,bu iki ihale toplamının %5 altında kalması için yıllık cironun 2.360.000.000.-
    TL gibi bir rakam olması gerekiyor,yanlış hesapmı yapıyorum.?

5.  Alıntı Originally Posted by NOIR Yazıyı Oku
    Sn Şakir tsk.
    %5 olayına takıldım,bu iki ihale toplamının %5 altında kalması için yıllık cironun 2.360.000.000.-
    TL gibi bir rakam olması gerekiyor,yanlış hesapmı yapıyorum.?
    Şırkette samimiyet yok . Yillardir öcü gibi muamele goruyor yatirimci . 2016 bedelsiz olayini bile ky nasil rezil rusva edilir adlı calisma yaptilar .

Vizyon yok hedef yok yatirimciya sunum yok . Yilda 1 yaptigin fuarı bile soyle gecti boyle gecti diyemiyorsun . Okdr korkuyorsun ki ciktigin tv programlarinda bile deginemiyorsun . Aldigin ihaleleri bildirmiyorsun . Binbir mecradan zora ki ogreniliyor niye abi ne gerek var bukdr kasmaya !!

Gecende yazdim istemiyorsan bizi var yok disarida 2 3 milyon lot vardir al topla defol git kafana gore takil .

SAMIMI DEGILLER , korkaklar ve sorumsuzlar

6. Bilmiyorum yetki varmı ama burada kafasi atan 5 10 kisi toplanip bagimsiz denetci gonderebilrimi . Bunlara en iyi cvp budur . Birsey ciksada cikmasada sorumluluk hissettirmek yeterli

7. İyilik meleği son gelen Bddk kararını okudu mu acaba? Mal almak için ayırdığı dövizleri satıp kar dağıtımı yapar şimdi.

8. hisse 10 yıldır dolar bazlı düzülüp durmuş ne yorumu yapılacak. ha buralar dip bana göre şimdi yukarı potansiyelden bahsedilir öncesi bahseden bu işten anlamıyormuş..

YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Sayfa 16/121 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •