Sayfa 957/1000 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Herkese kırk yapar demiş galiba ama Şakir’e çay yok demiş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu kadar olaydan sonra bi long oldum herkeşler şort mu ya ..bu nassı yazılar ya ..hep ben mi yalnız kalıyom gene
    Ben de longum mert baba.

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ben de longum mert baba.
    Seni anlıyorum da ..sevgili manif i anlamadım

https://www.youtube.com/watch?v=DaQV8wiv4Eg
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ne dedi Numan? Balkonda demleniyorum ben. Seslerini duymak katlanılmaz..
    aç sefiller hariç patronlar kazanmaya devam edecek demiş şaka şaka onu şakkadanak bey demişti galiba Numan herkese benden %40 zam demiş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Ye kebabı iç şarabı

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    aç sefiller hariç patronlar kazanmaya devam edecek demiş şaka şaka onu şakkadanak bey demişti galiba Numan herkese benden %40 zam demiş
    Yalnız hükümetin elini bağladı bu açıklama. Yapmazlarsa kendi tabanıda homurdanır.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, temmuz ayında emekli maaşlarına yüzde 40'lara varan bir zam olabileceğini, asgari ücret için ise farklı seçeneklerin masada olduğunu söyledi. Enerji fiyatları ile ilgili de konuşan Kurtulmuş, "Döviz bazında baktığımızda Türkiye'de dünyadan daha fazla arttığını söyleyemeyiz" dedi.

Numan %40 değil %40 lira varan demiş.
    Adamlar hala algı peşinde zaten .İlk 5 ay enflasyon %35.64.
    Bu ay %4 gelse %40 enflasyon farkı odemek zorunda. Sanki arti zam yapıyorlarmış gibi .

Haftada bir markete giderim bu hafta her şeye yine zam gelmiş. Değil bir asgari ücretle 2 asgari ücretle geçinmek imkansız. Haa geçinirsin ama sefil bir şekilde. Çok krizler gördüm ama böylesine şahit olmadım. Arap parası gelse de vatandaşa bu saatten sonra faydası olacağını sanmam. Acilen seçim şart .
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 957/1000 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •