Sayfa 687/897 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 5,489 - 5,496 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. Korkarım bu adamlar baskıyı sürdürür. Ben 6 yıldır hissedeyim ortalaması 12 usd dir. Hala orada. İki yıl öbce bir hücum oldu 30 usd ye çıktı. Umarım yine olur ama ben baskıyı sürdüreceklerini düşünüyorum. Amaç ne iş pişirildiği zaman millet 30 usd iyi fiyat desin elindekini versin. Bir de o aşama var. Tam arsa olduğu zaman Patron, Muhtemel alıcı ve KY arasıdnda bir sinir savaşı yaşanacak. Orada kimse 30 usd ye satma ya da sat diyemez. Herkesin riski kendinindir.Düşer çıkar. Tek bir doğru risk algısı yoktur. Herkesin ihtiyaç ve risk alabilme katsayısı aynı değil. Herkes bildiğini yapar. YTD.

2. Bence önümüzdeki hafta planlar askıya çıkar ve arsanın vasfı ile ilgili detaylar belli olur. Daha önce you tube da arsanın yüksek nitelikli konut ve otel yapılacağını yayinlamislardi askıya çıkınca belli olacak. Fazla bir zaman kalmadı. Y.T.D

3. Arazı konut ticaret ve truzim alanı içersinde yer alıyordu bildiğim kadarıyla. Benim bekledigim yan parseller ile bir birleşme yapılabilecek mi o zaman emsal artışı da gündeme gelecek.
    Hepsinin cevabı çok yakında...
    Unutmadan bölgenin şu anda ki fiyatlamasi yakın gelecekte projeler açıklanınca ve teklifler gelmeye başlayınca m2 fiyatları da olumlu yönde artmaya başlayacaktır.
    En kaba hesapla bile 120bin m2 inşaat alanı ve ortaya çıkacak büyüklük kabaca 20 milyar tl civarı bir rakamı çok rahat bulur .

Bu rakamlar sadece son günlerde gyo şirketlerinin halka açık verilerinden ve ilan sitelerinden edindiğim bilgiler ışığında kaba taslak bakkal hesabından ibarettir.

Mevcut piyasa değeri 1.5 mlyr tl civarında olduğunu da düşünecek olursak prim yapma potansiyelimiz oldukça yüksek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Korkarım bu adamlar baskıyı sürdürür. Ben 6 yıldır hissedeyim ortalaması 12 usd dir. Hala orada. İki yıl öbce bir hücum oldu 30 usd ye çıktı. Umarım yine olur ama ben baskıyı sürdüreceklerini düşünüyorum. Amaç ne iş pişirildiği zaman millet 30 usd iyi fiyat desin elindekini versin. Bir de o aşama var. Tam arsa olduğu zaman Patron, Muhtemel alıcı ve KY arasıdnda bir sinir savaşı yaşanacak. Orada kimse 30 usd ye satma ya da sat diyemez. Herkesin riski kendinindir.Düşer çıkar. Tek bir doğru risk algısı yoktur. Herkesin ihtiyaç ve risk alabilme katsayısı aynı değil. Herkes bildiğini yapar. YTD.
    Evet çok eski yatırımcı olduğunuzu biliyorum,Herkes hakkın da hayırlı olmasını diliyorum,Ben de sıkıntı olmadığı sürece tutmayı düşünüyorum.
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

5. Birde tahtada kaç tane spek var uçar ekibi kendini resmi ilan etmişti ama ondan öncesi ve şu anda yapılan işlemler onun olmadığını düşündürüyor tarz değişikliği var sanki.

Borsa hareketlerine kurumlara ve tarzına bakınca bana arada yasak lanmış speklerden bir kaçını hatırlattı.

Kendi aralarında mi sıkıntı var tahta ondan mi gitmiyor artık bilemedim.

Bu sermaye yapısıyla az lotuyla yılların beklentisiyle hala baskı da olmasının nedeni bende cevapsız.

6. Sayın paydaşım Gazmanbaba ciro hesabıınızda bir yanlışlık olmalı. 20 milyar lira ciro demek 1.150.000.000 usd eder. Sizin metrekare hesabına bölersek 9.600 usd metrekare fiyatı eder. Bu imkansız. İstmarin ki deniz kenarıdır. metrekare fiyatı 3.500 usd civarı.

Öte yandan 120.000 metrekare bana az geldi. imar oranı arazi büyük olduğu için 3 emsale kadar gidebilir. Bilmiyorum. Sadece kabaca söylüyorum. Detaylı bilen inşaatan anlayan biri aydınlatırsa sevinirim.

Bunların ışığında 550 milyon dolar ciro olsa 300 milyon arsa sahibine kalsa ben çok iyi derim. Hisse 45 dolar mükemmel fiyat olur.

Not: Bu sözlerim afakidir Dikkate almayın. Hiçbir tecrübe ve bilgiye dayanmıyor. Tartışma olsun bilgilenelim. Konu akkında bilgi sahibi ve inşaatan anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Saat 15 e doğru aradım kartal belediyesine ulaşmış.
    Bu hafta aşkı zor dedi
    Yt.tv değildir
    Sagliklar

8. Hadi hayırlısı olsun gözümüz aydın...

Sayfa 687/897 İlkİlk ... 187587637677685686687688689697737787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •