Artan

112,20 10 15:12
243,20 10 14:57
187,00 10 15:13
14,43 9.98 13:55
3,64 9.97 15:13
Artan Hisseler

Azalan

1,22 -10.95 15:13
88,20 -10 15:13
50,40 -10 15:12
389,75 -9.99 15:13
24,54 -9.98 15:13
Azalan Hisseler

İşlem

7.531.320.988,26 15:13
5.593.123.030,50 15:13
5.513.248.822,70 15:13
5.238.224.573,75 15:13
5.053.817.384,54 15:13
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3679 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    albatros25, cak76, donkomi, emek, jackal65, kasap, mecitt, melih55, mithrandir, serkan1907 şuan ismini aşağıda gördüklerim. forumda bulunduğunuz halde neden bilgi paylaşımınzda bulunmassınız anlamıyorum. bizler ky olarak birbirimize yardım etmeyeceksek zaten galip bize ne yapsa bize müstehaktır. şuraya her takas atana her sefere allah razı olsun deyip dua ediyoruz. çok basit bir hareketle hayır dua kazanıyorsunuz. neden bu kadar umursamaz bi şekilde izleyici pozisyonunda kalıyorsunuz. atın şu ölü toprağını üzerinizden yahu
    sayın maker ben on yıldır burada ne yaptığımı ve ne gördüğümü her vesile ile paylaşıyorum. listeden beni sil istersen.
    iki yıldır burada yalvarıyorum, Koca Riva arazisi iç edilirken BİMER e yazın SPK ya yazın genel kurula gelin dememe rağmen kimse tınmamıştı
    oldukça sığ olan ve her kağıdın tek tek sayıldığı bir ortamdayız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

2.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    sayın maker ben on yıldır burada ne yaptığımı ve ne gördüğümü her vesile ile paylaşıyorum. listeden beni sil istersen.
    iki yıldır burada yalvarıyorum, Koca Riva arazisi iç edilirken BİMER e yazın SPK ya yazın genel kurula gelin dememe rağmen kimse tınmamıştı
    oldukça sığ olan ve her kağıdın tek tek sayıldığı bir ortamdayız.
    sayın melih;
    galatasarayın rivası değerlendi.
    devletin rivasının bu hafta veya gelecek hafta ihalesi var
    ykgyo riva üzerinden primlenmiye çalışılıyor
    ama agyo nunda rivada 72 dönüm arazisi var tık yok kağıtta nedeni ne olabilir sizce

3.  Alıntı Originally Posted by karasu06 Yazıyı Oku
    sayın melih;
    galatasarayın rivası değerlendi.
    devletin rivasının bu hafta veya gelecek hafta ihalesi var
    ykgyo riva üzerinden primlenmiye çalışılıyor
    ama agyo nunda rivada 72 dönüm arazisi var tık yok kağıtta nedeni ne olabilir sizce
    Bence birşeyleri yazarken araştırmak gerek ykgyo riva da arsası yok .

4.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Bence birşeyleri yazarken araştırmak gerek ykgyo riva da arsası yok .
    melih55 adlı kullanıcı riva arazisinin iç edildiğini söylediği için ve riva hakkında bilgisi olduğunu düşündüğüm için o cümleyi kurdum arkadaşım

5.  Alıntı Originally Posted by karasu06 Yazıyı Oku
    melih55 adlı kullanıcı riva arazisinin iç edildiğini söylediği için ve riva hakkında bilgisi olduğunu düşündüğüm için o cümleyi kurdum arkadaşım
    Riva da 2 tapusu vardı 1.09 dan 2.48 bandına yapılan hareket , bu arsalar için değerleme raporu ve satış hikayesi ile olan harekettir.
    Riva arsasının bir bölümünü kendilerine yakın bir danışmanlık şirketine sattılar , diğerini Mustafa koç aldı golf sahası yapmak için bu arsaya yanlış hatırlamıyorsam 36 milyon ödeyip gelişim gyo olan hissesinide bırakmıştı.Yani o zaman o arsaları bile doğru dürüst fiyatlayamayan oyunculardı.Sağlıklı bilgiyi şirketten alın

6.  Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku
    Riva da 2 tapusu vardı 1.09 dan 2.48 bandına yapılan hareket , bu arsalar için değerleme raporu ve satış hikayesi ile olan harekettir.
    Riva arsasının bir bölümünü kendilerine yakın bir danışmanlık şirketine sattılar , diğerini Mustafa koç aldı golf sahası yapmak için bu arsaya yanlış hatırlamıyorsam 36 milyon ödeyip gelişim gyo olan hissesinide bırakmıştı.Yani o zaman o arsaları bile doğru dürüst fiyatlayamayan oyunculardı.Sağlıklı bilgiyi şirketten alın
    o zaman agyo içinde riva arazilerinin iç edilmeden değerlenmesini beklemek lazım
    riva haberi bile ykgyo u 1.09 dan 2.48 e taşımış tşk ederim bilgiler için
    bizde bekleyeceğiz o zaman agyo da

7.  Alıntı Originally Posted by karasu06 Yazıyı Oku
    o zaman agyo içinde riva arazilerinin iç edilmeden değerlenmesini beklemek lazım
    riva haberi bile ykgyo u 1.09 dan 2.48 e taşımış tşk ederim bilgiler için
    bizde bekleyeceğiz o zaman agyo da
    O bölgede imar problemi var arsaların durumu hepsi aynı değil bunlar iyi araştırılmalı .

8.  Alıntı Originally Posted by karasu06 Yazıyı Oku
    Daha önce de açıkladım iki arsanın ikisini de sattı. yaklaşık toplam 100 milyon tl. Şimdi riva da hiç arsası yok. Yani Koç bizim arsalara aynen çöktü, şikayetlerimiz bile boşa gitti.
    Ama 100 milyon tl gelirle borçları kapattı yeni projeler geliştireceğiz dediler. Bunlar nedir ne zaman açıklarlar bilmiyorum. Sermaye de çok az. Riva dan çıkmadı ama belki Buralardan birşey çıkabilir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •