Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8971 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    14.82 den girdim yüzde 11.40 üç aylık getirisi yıllık yüzde 45.6 oluyor ancak çarşambaya kadar kur daha da düşerse kkm benim için biter midem bulanmaya başladı
    Papaz her zaman pilav yemez bahri...

İlk 3 aylık getirin %22,5, yıllık %90 civarında idi... Şimdi de nkolay'ı ikiye katlamış durumdasın...

Ülkenin vatandaşı vergisiyle ya da MB'si para basıp enflasyon yaratarak senin %90'ını ödedi...

Bu %90'ı verenler zerre utanmadılar... Benim de midem bunu kaldırmıyor... Ülkenin ekonomisine ihanet gibi bir şey...

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku

İlk 3 aylık getirin %22,5, yıllık %90 civarında idi... Şimdi de nkolay'ı ikiye katlamış durumdasın...

Ülkenin vatandaşı vergisiyle ya da MB'si para basıp enflasyon yaratarak senin %90'ını ödedi...

Bu %90'ı verenler zerre utanmadılar... Benim de midem bunu kaldırmıyor... Ülkenin ekonomisine ihanet gibi bir şey...
    para kazanma olayında romantizm olmaz senelerdir burda reel faiz mb bağımsızlığı ortodoks politikalar diyerek yazdım durdum sonuç servetimin erimesi oldu. kaç aydır kkm vergilerle ödeniyor diye gümbürtü koparılıyor oysa ki 1 yıl geri ödemesiz aylık 0.50 konut kredisinin yanında kkm devede kulak kalır kkm olmasaydı şu an benzin 50 lira kur da kaç olurdu tanrı bilir eğer şu an ticaret yapılıyorsa iyi kötü fiyat belirlenebiliyorsa bu kkm sayesinde ancak görülen o ki artık her 3 ayda bir karşımıza kinder sürpriz yumurta çıkacak o yüzden kendi elleriyle kkm tıpasını da bozacaklar gibi

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    para kazanma olayında romantizm olmaz senelerdir burda reel faiz mb bağımsızlığı ortodoks politikalar diyerek yazdım durdum sonuç servetimin erimesi oldu. kaç aydır kkm vergilerle ödeniyor diye gümbürtü koparılıyor oysa ki 1 yıl geri ödemesiz aylık 0.50 konut kredisinin yanında kkm devede kulak kalır kkm olmasaydı şu an benzin 50 lira kur da kaç olurdu tanrı bilir eğer şu an ticaret yapılıyorsa iyi kötü fiyat belirlenebiliyorsa bu kkm sayesinde ancak görülen o ki artık her 3 ayda bir karşımıza kinder sürpriz yumurta çıkacak o yüzden kendi elleriyle kkm tıpasını da bozacaklar gibi
    Haklısın yalnız KKM bir çözüm ya da tıpa değil, çok naif olarak ifade etmek gerekirse saçmalamanın ülkenin sırtına yüklenen bedelidir...

Tabi sen de kendince saçmalayacaksan bu bedeli ödeyeceksin bana diyorsun haklı olarak... Yalnız maalesef bu KKM'ye meşruiyet kazandırmıyor...

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    aynen katılıyorum sırf bu hafta kkm'de 3+3 ayını dolduracak olanları ve aralıkta 6 ay vade yapanları vurmak için açıklamayı bu hafta yaptılar. ha benim cesaretim yok el mahkum vade yeniliycem perşembe günü muhtemelen 16'lardan, 14,80'den girmiştim yine %10 kardayım. ha sen hükümet olarak ne yaparsın en fazla eylülde de 25'ten 20'ye düşürürsün bi operasyonla kazançlı çıktım sanırsın. daha kötüsü senin bu huyunu öğrenen (mecburen fiziki dolarla iş yapan) herkes her 3 ay başında düşsün de alalım diye hücum eder bu da 2 hafta sonra normalden daha çok yükselişe sebep olur. seçmeni kendini nasıl akıllı sanıp kazık yedikten sonunda suçu kadere, feleğe, dış mihraklara atan avane takımındansa bunlar da aynı işte. düşüyor artık dönüşü yok sanıp %23 ten gese falan üç kuruşa tamah eden asrın hatasını yapar bence.

Nkolay gibi yerlerden alınan getiri resmi enflasyonun 1/3 ü, gerçek enflasyonun 1/6 dır. Yani dişinden tırnağından keserek biriktirdiğin servetinin 5/6 ı ÇÖP OLMUŞ.

Son bir yılda mevduat yerine ev-araba alan biri SERVETİNİ KORUDU ve şu an en az 3 kat daha fazla serveti var.

Mevduattan yüzde 20 alsa ne yazar, yüzde 40 alsan ne yazar, yüzde 90 alsan ne yazar.

Geçen yıl 0,5 kredi ile 500 bin Tl olan bir ev şu an 1,34 kredi ile 1.5 milyon.

Hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Nkolay gibi yerlerden alınan getiri resmi enflasyonun 1/3 ü, gerçek enflasyonun 1/6 dır. Yani dişinden tırnağından keserek biriktirdiğin servetinin 5/6 ı ÇÖP OLMUŞ.

Son bir yılda mevduat yerine ev-araba alan biri SERVETİNİ KORUDU ve şu an en az 3 kat daha fazla serveti var.

Mevduattan yüzde 20 alsa ne yazar, yüzde 40 alsan ne yazar, yüzde 90 alsan ne yazar.

Geçen yıl 0,5 kredi ile 500 bin Tl olan bir ev şu an 1,34 kredi ile 1.5 milyon.

Hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım.
    Hala neyi savunuyorsunuz derken???

Okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz?

daha garip bir taraf var: oy atan kesim, nas deyip faizi 14 e indirdiğini söyleyip de % 90 faiz nasıl veriyorsun, bizi kandırıyormusun demiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    daha garip bir taraf var: oy atan kesim, nas deyip faizi 14 e indirdiğini söyleyip de % 90 faiz nasıl veriyorsun, bizi kandırıyormusun demiyor.
    Ben açık açık yazmadım, anlayan anlıyor...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •