Papaz her zaman pilav yemez bahri...
İlk 3 aylık getirin %22,5, yıllık %90 civarında idi... Şimdi de nkolay'ı ikiye katlamış durumdasın...
Ülkenin vatandaşı vergisiyle ya da MB'si para basıp enflasyon yaratarak senin %90'ını ödedi...
Bu %90'ı verenler zerre utanmadılar... Benim de midem bunu kaldırmıyor... Ülkenin ekonomisine ihanet gibi bir şey...
para kazanma olayında romantizm olmaz senelerdir burda reel faiz mb bağımsızlığı ortodoks politikalar diyerek yazdım durdum sonuç servetimin erimesi oldu. kaç aydır kkm vergilerle ödeniyor diye gümbürtü koparılıyor oysa ki 1 yıl geri ödemesiz aylık 0.50 konut kredisinin yanında kkm devede kulak kalır kkm olmasaydı şu an benzin 50 lira kur da kaç olurdu tanrı bilir eğer şu an ticaret yapılıyorsa iyi kötü fiyat belirlenebiliyorsa bu kkm sayesinde ancak görülen o ki artık her 3 ayda bir karşımıza kinder sürpriz yumurta çıkacak o yüzden kendi elleriyle kkm tıpasını da bozacaklar gibi
BDDK: Yurt dışı yerleşikler ile türev işlem gerçekleştirdiği tespit edilen kişilerin listesi bankalarla paylaşılacak-Bloomberg HT
Nkolay gibi yerlerden alınan getiri resmi enflasyonun 1/3 ü, gerçek enflasyonun 1/6 dır. Yani dişinden tırnağından keserek biriktirdiğin servetinin 5/6 ı ÇÖP OLMUŞ.
Son bir yılda mevduat yerine ev-araba alan biri SERVETİNİ KORUDU ve şu an en az 3 kat daha fazla serveti var.
Mevduattan yüzde 20 alsa ne yazar, yüzde 40 alsan ne yazar, yüzde 90 alsan ne yazar.
Geçen yıl 0,5 kredi ile 500 bin Tl olan bir ev şu an 1,34 kredi ile 1.5 milyon.
Hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri