Sayfa 591/1122 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bütün bunlar geçici olur, bu kararları verenler bir gün döviz mevduatı olan kişiler kredi alamayacak ya da daha fazla vergi verecek de diyebilirler....

62 yillik hayatimda su gercegi anladim...

Bir ulkede yeterli uretim ve adil bolusum olmayinca huzur olmuyor....

Syg,
    Paraya pranga takarsanız. Eninde sonunda likit olmayan varlıkları vurursunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Kkm artık bir fare kapanı
    Sn Bahri, sizin dönüşte 16.50 ile yüzde kaç KKM faizi almış olacaksınız.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Sn Bahri, sizin dönüşte 16.50 ile yüzde kaç KKM faizi almış olacaksınız.
    14.82 den girdim yüzde 11.40 üç aylık getirisi yıllık yüzde 45.6 oluyor ancak çarşambaya kadar kur daha da düşerse kkm benim için biter midem bulanmaya başladı

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    14.82 den girdim yüzde 11.40 üç aylık getirisi yıllık yüzde 45.6 oluyor ancak çarşambaya kadar kur daha da düşerse kkm benim için biter midem bulanmaya başladı
    Papaz her zaman pilav yemez bahri...

İlk 3 aylık getirin %22,5, yıllık %90 civarında idi... Şimdi de nkolay'ı ikiye katlamış durumdasın...

Ülkenin vatandaşı vergisiyle ya da MB'si para basıp enflasyon yaratarak senin %90'ını ödedi...

Bu %90'ı verenler zerre utanmadılar... Benim de midem bunu kaldırmıyor... Ülkenin ekonomisine ihanet gibi bir şey...

5.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku

İlk 3 aylık getirin %22,5, yıllık %90 civarında idi... Şimdi de nkolay'ı ikiye katlamış durumdasın...

Ülkenin vatandaşı vergisiyle ya da MB'si para basıp enflasyon yaratarak senin %90'ını ödedi...

Bu %90'ı verenler zerre utanmadılar... Benim de midem bunu kaldırmıyor... Ülkenin ekonomisine ihanet gibi bir şey...
    para kazanma olayında romantizm olmaz senelerdir burda reel faiz mb bağımsızlığı ortodoks politikalar diyerek yazdım durdum sonuç servetimin erimesi oldu. kaç aydır kkm vergilerle ödeniyor diye gümbürtü koparılıyor oysa ki 1 yıl geri ödemesiz aylık 0.50 konut kredisinin yanında kkm devede kulak kalır kkm olmasaydı şu an benzin 50 lira kur da kaç olurdu tanrı bilir eğer şu an ticaret yapılıyorsa iyi kötü fiyat belirlenebiliyorsa bu kkm sayesinde ancak görülen o ki artık her 3 ayda bir karşımıza kinder sürpriz yumurta çıkacak o yüzden kendi elleriyle kkm tıpasını da bozacaklar gibi

6. BDDK: Yurt dışı yerleşikler ile türev işlem gerçekleştirdiği tespit edilen kişilerin listesi bankalarla paylaşılacak-Bloomberg HT

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku

Nkolay gibi yerlerden alınan getiri resmi enflasyonun 1/3 ü, gerçek enflasyonun 1/6 dır. Yani dişinden tırnağından keserek biriktirdiğin servetinin 5/6 ı ÇÖP OLMUŞ.

Son bir yılda mevduat yerine ev-araba alan biri SERVETİNİ KORUDU ve şu an en az 3 kat daha fazla serveti var.

Mevduattan yüzde 20 alsa ne yazar, yüzde 40 alsan ne yazar, yüzde 90 alsan ne yazar.

Geçen yıl 0,5 kredi ile 500 bin Tl olan bir ev şu an 1,34 kredi ile 1.5 milyon.

Hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Nkolay gibi yerlerden alınan getiri resmi enflasyonun 1/3 ü, gerçek enflasyonun 1/6 dır. Yani dişinden tırnağından keserek biriktirdiğin servetinin 5/6 ı ÇÖP OLMUŞ.

Son bir yılda mevduat yerine ev-araba alan biri SERVETİNİ KORUDU ve şu an en az 3 kat daha fazla serveti var.

Mevduattan yüzde 20 alsa ne yazar, yüzde 40 alsan ne yazar, yüzde 90 alsan ne yazar.

Geçen yıl 0,5 kredi ile 500 bin Tl olan bir ev şu an 1,34 kredi ile 1.5 milyon.

Hala neyi savunuyorsunuz anlayamadım.
    Hala neyi savunuyorsunuz derken???

Okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz?

Sayfa 591/1122 İlkİlk ... 914915415815895905915925936016416911091 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •