Erdoğan : Küresel tedarik sistemindeki Tikaniklik ve Aralık ayındaki dolar kurundaki artışlar sebebiyle bütçe de ek düzenleme yapmamız gerekmiştir . Her zaman olduğu gibi bütçe disiplininden hiç ayrılmadık . Kamu borçlanması azalmaktadır
Erdoğan : Küresel tedarik sistemindeki Tikaniklik ve Aralık ayındaki dolar kurundaki artışlar sebebiyle bütçe de ek düzenleme yapmamız gerekmiştir . Her zaman olduğu gibi bütçe disiplininden hiç ayrılmadık . Kamu borçlanması azalmaktadır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Ek bütçede 217 milyar TL lirası personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarılacak , 234 milyar TL elektrik ve doğalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarımsal desteklerde kullanılacaktır.
Erdoğan : Ek bütçe vatandaşlarımızın menfaatinedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz , asgari ücretin yeniden arttırılması icin işveren kesimiyle görüşülmesi talimatını verdim .
Erdoğan : Hiç bir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine izin vermeyeceğiz . En kısa sürede çalışmalarımızı açıklayacağız
Erdoğan : Temmuz maaşları bayram öncesi zamlı haliyle ödenecek
Erdoğan : Kurban bayramı tatili 15 Temmuz resmî tatil ile birleştirilecek , 13-14 Temmuz tarihleri idari izin uygulanacak
Petrol bulmuşuz inşallah doğalgaz bulduklarında yaptıkları zamlar akıllarına gelmez.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri