Sayfa 563/993 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Erdoğan : Küresel tedarik sistemindeki Tikaniklik ve Aralık ayındaki dolar kurundaki artışlar sebebiyle bütçe de ek düzenleme yapmamız gerekmiştir . Her zaman olduğu gibi bütçe disiplininden hiç ayrılmadık . Kamu borçlanması azalmaktadır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Ek bütçede 217 milyar TL lirası personel ödemeleri , 154 milyar TL sosyal güvenlik kurumuna aktarılacak , 234 milyar TL elektrik ve doğalgaz ödemesi icin , 103 milyar TL mali idarelere verilmek üzere 37 milyar TL ise tarımsal desteklerde kullanılacaktır.

Erdoğan : Ek bütçe vatandaşlarımızın menfaatinedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Ülkemizde kimseyi enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz , asgari ücretin yeniden arttırılması icin işveren kesimiyle görüşülmesi talimatını verdim .

Erdoğan : Hiç bir çalışanımızın ve emeklimizin hayat pahalılığının altında ezilmesine izin vermeyeceğiz . En kısa sürede çalışmalarımızı açıklayacağız

Erdoğan : Temmuz maaşları bayram öncesi zamlı haliyle ödenecek

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Muğla'da büyükşehir belediyesi sende. İtfaiyeleri yok mu? Ne iş yaptılar? Biz burası CHP’li belediye demedik, gittik , müdahale ettik

"burası chp belediyesi demedik. yangına müdahale ettik."

vay anasını... tarihe geçer bu söz..

Erdoğan : Kurban bayramı tatili 15 Temmuz resmî tatil ile birleştirilecek , 13-14 Temmuz tarihleri idari izin uygulanacak

Petrol bulmuşuz inşallah doğalgaz bulduklarında yaptıkları zamlar akıllarına gelmez.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    “burası chp belediyesi demedik. yangına müdahale ettik.â€

vay anasını... tarihe geçer bu söz..
    Sanırım ogm konusunda bi hata yapıyor reisimiz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 563/993 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız