Sanki cok yukseldik gibi yine basa donduk herkesten onde kostura kostura dustuk . Ne guzel momentum yakaliyoruz, yok kkm yok bddk kararlari yok patron satisi yok o su bu , bize gun yuzu yok
patronun yaklaşık 200 binlot hisse satması bizleri uyandırmalıydı.onunla aynı günde çıkmalıydık bu bize çok acı bir ders oldu.adam malının değerini bizden çok iyi bilir.bu kadar çok ortaklı bir şirketten mükemmellik beklemek doğru değil. nerede çokluk orada ....k luk diye bir atasözü var.işyatırım ve yatırım finans gibi kurumlar hedef fiyat verirken samimi değiller maalesef.
Sayin bozoklu
Bu patron surekli satiyor zaten bu mantikla 18-19 dan 5 Milyon lot satti orada satmaliydik, 200 bin lot bir sey degil o satiyorsa sirket icinden birileri aliyordur bunlara guven olmaz . Kucuk ortak foslayan abla 2015-2016 da milyonlarca lot satti sonra kagit 3-4 katina cikti tl bazinda , bunlar buyuk hirsiz baska planlari vardir Onlarin satimina gore yon almak yaniltabilir. Siz kagidinizin degerini bilin ske ske gelecek o degere , gunluk kazanc zor burada yedirmiyorlar iste alacaz yatacaz![]()
Ben mal cikmadiklarini aksine mal cogalttiklarini dusunuyorum cok kuvvetli olduklarini dusunuyorum sizler gibi eski degilim tkfende yeni poz aldim tabi gorunurde zarar yazdik ama ben bunlarin 200klik patron satisinin bile dumen oldugunu dusunuyorum.Herkese bol sans
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Murat GİGİN o demecin sonrasında
- toren
- alanar
- SOCAR yatırımlarını yaptı
İnşaat’ a bir sürü abuk proje aldırdı
HOLDİNG’in hali orta da
Toros olmasaydı batmıştı
Pandorra temkinli, yanlış yapmaktansa hiç bir şey yapmamayı tercih ediyor
Buna da “yöneticilik” diyorlar
Helal olsun valla
Ortak
Twitter da Tekzen diye arama yap, orada görürsün batağı
Tekfen de ne batak var, Başka nerelere ne söz verildi mi verilmedi mi bilmiyoruz
Her an her şey olabilir
“Enkaz devraldım” diyen pandorra keşke 32.12.2021 ‘ e kadar en azından batakları tespit edip, bunları bize anlayabilseydi
Bu şirketin en tehlikeli dönemi yol sonu tam inceleme yapılan dönemdir. Yıl sonuna kadar bizlere pembe dünyalar çizip, yıl sonunda sonuna kadar sokarlar kazıpı
En büyük potansiyel kazık da Toros ‘ ın 800 milyon dolara satılması ve OCP - kovuk abla ilişkisidir
Hayır ola
Oyle bakarsan tabii ortak
Ama adil olma duygusu yoksa kucuk buyuk farketmez
Zaten once ufak ufak baslar, milyon dolarlarin tadini aldikca buyuyerek devam eder
Dedikodu, yapanlarin kovuk ablanin damadi oldugu seklinde
Hesabini ahirette versinler eger kucuk yatirimcinin 3 kurusunu yediler ise.
Yer İmleri