Sayfa 203/1003 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Viop XLII

mert 45

topici bence boş yere yoruyorsun

bak sonuna ünlem işareti bile koymadım değerini anla.

2. mertin topiğimi var...

3. Türkcell BDDK ile ilgili açıklama göndermedi, ama BBHT'de Türkcell'i aradık sorduk, iştiraklerimiz var bir şeyler söylemişler. İyi bir şey söyleseler anlardım. Belki yakında bilanço açıklayacağız oradan bakarsınız sezssizlik dönemi girdik diye düşünüyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ışık menkul hisse işlemlerinde komisyon oranını 0 demiş.

kullanan var mı
    Geçen yıl eylül ayından beri hisse işlemlerini oraya aktardım. Evet komisyon sıfır gercekten.

Bu arada bugün mesaj atmış hisse temerrüt faizi merkez gec likidite faizi+50 olmuş. Yüzde 67 faiz ... likidite krizi kapıda diye öngörüyorlar demektir... krizle gelen krizle gider...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Geçen yıl eylül ayından beri hisse işlemlerini oraya aktardım. Evet komisyon sıfır gercekten.

Bu arada bugün mesaj atmış hisse temerrüt faizi merkez gec likidite faizi+50 olmuş. Yüzde 67 faiz ... likidite krizi kapıda diye öngörüyorlar demektir... krizle gelen krizle gider...
    10 milyonu geçersen cuzi miktar komisyon ödüyorsun diye biliyorum

forumda söylediklerine güvenecek biriyim. döngü işlemleri için kullacağım sonuçları yazarım

sağol varol

6. Eline sağlık bulut abeh

Ben teknik pek anlamıyorum dayak yiye yiye karambole az az kazanmaya başladık.

Ama bilen bilir 14 senelik borsaci son 10 senedir de fanatik temel analizciyim. Değer yatırımı yaparım. Ucuz mal alır yine ucuz iken satarım.

En son böyle ucuzluğu 2019 sonunda gördüm ve 2020 yan kağıt rallisi olmuştu. Tek pişmanlığım ucuza çok mal vermemdir : artık bende ucuza mal yok.

Viob cu için ozetim: kısa poz 1 bilemedin 2 günlüktür. Kazanınca kalkmayı bilin yoksa bi patlar gider arkadan el sallarsınız.

Bunu kıpkırmızı günde buraya yazayım. Bu fiyatlara ben herkese her şeye kulagiki kapatır malı alır üstüne yatarım gerisini başkası düşünsün.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

gündüz paylaştığım grafta 2400-2380 bandı vermiştim.
    2400 lerden kapandı .
    bu bölge kırılırsa aşağıda kanal 100 günlük ortalamaya kadar boş.
    sol taraftaki daire içindeki gibi bir hareket gelebilir.
    bu yüzden yarın tepki hareketi ile başlayıp , makinaları görmek gerek bana göre , endeks ağırlığı olan badem spor tahtalarının grafları bozuldu.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Son günlerdeki kaçakçı demirciler vs operasyonlar nedeni ile de satışlar olabilir. Borsa para aklama için güzel bir ortam, düşükten aldım yüksekten sattım deniyordur.

Bu arada gerçek borsacının sakat işler ile kesinlikle alakası olmaz, bu da benim görüşüm.

Tanıdığım borsacılar gayet iyi, eğitimli, rasyonel insanlar ama şans yardım etmiyor olabilir o başka.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Hiç fark etmez. Para uyumaz. Bak ismen aldım 5 liraya pandemi oldu mal gibi 3 liraya bastılar kağıdı bi pacal yaptım ki maliyet 3.8x ike pacal bitirdim.

Oradan bi koydu 25 liraya.

Su an ismen 60 lira olsa pahalı demem.

Gerisi hikaye. Bi gün gider önemli olan o gün içinde olabilecek misin.

Bunu garanti etmenin tek yolu mal taşımaktır. Mal orada ise hamal burada o girsin bu çıksın faiz çok diyen satsın az diyen alsın korkan kaçsın korkanın çocuğu olmaz.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hisse taşıma faizleri %40 olmuş, temerrüt faizi %70'e varmış, hisse kredi oranı 5 e kadar varmış.

Bankaların yeni kredi sağlamada isteksizliği, yabancıların çıkışı, paralı adamların tatile çıkması, haber akışı vs düşüşü tetiklemiş.

Ben bir fon veya yatırımcı çıkış yapıyor olabilir demiştim, tahminim galiba doğru olabilir. Bu yatırımcının çıkışı diğerlerini tetikler mi yarın bakarız.

Doları olup TL kredi kullananların listesi bankalara gönderildi denmişti, içinde borscılar var ise, o da etki etmiş olabilir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 203/1003 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •