Geçen ay tofaş'ta alımları yapar yapmaz tofaş çakılmıştı, hiç teminat sorunum olmadı.
Bu sefer dün döşendim isgyo'yu; bu sefer roketi taktı, teminat başıma bela oldu çok fena ve daha da olacak bu ay heralde![]()
Geçen ay tofaş'ta alımları yapar yapmaz tofaş çakılmıştı, hiç teminat sorunum olmadı.
Bu sefer dün döşendim isgyo'yu; bu sefer roketi taktı, teminat başıma bela oldu çok fena ve daha da olacak bu ay heralde![]()
Ben haziran başında tüm parayı bastığımdan en küçük yükselişte teminat tamamlama gerekeceğini biliyordum, yedi sekiz kez teminat tamamlama çağrısı yedim ay boyunca, ek para da koyamadığımdan uygun miktarda poz azaltmak zorunda kaldım.
O zaman da şu sorun oluyor, karşılıklı hisse ve viop poz bozuyorsun ama hisse iki gün sonra hesaba geçtiği için onu hesaba katamıyorsun yani tüm gereken parayı viop pozisyonu bozarak karşılamak lazım. Bu durumda iki gün sonra hesaba geçen para boş kalıyor, onu da tekrar yine arbitraja yatırabilirsin ama ay ortasında oranlar düşük oluyor.
Aynen, elbet gülü seven dikenine katlanır da, destur ilk günden %8 çıkmayaydı iyiydi![]()
Temmuz vadeli Gubrf de %38 üstü oran aldım ama çok sığ bir kontrat... YTD.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
9 varlık, net %37 ortalama ile bağlandı ama baya zor oldu bu oranı yakalamakYarın sabaha da biraz para kaldı. Nasip...
Yer İmleri