tosunlar jes:
3.277,28 MWh
tosunlar jes:
3.277,28 MWh
akça res:
17.269,58 MWh
aliağa res:
11.839,30 MWh
yaklaşık 7m usd ciro enerji tarafından gelecek sanki..
ortalama kurla 105-110m tl civarı ciro demek..
Sayın minikyatirimci, ben de Epiaş şeffaflıktan sabah güncellediğim ve önümüzdeki çeyrekler için de kur ve üretim miktarları tahminlerime dayalı Enerji tarafında ciro beklentilerimi gösteren tabloyu paylaşayım. Kur kapanış seviyeleri gayet güzel, dengeli oldu. İlk çeyrek marjlarının korunması gayet tabi doğru olmaz ama benim gelir tablosu tahminlerim beni memnun etti. Daha ileriki dönemde beklentilerimizi paylaşabiliriz.
![]()
Çok olur, ne yapacak o kadar karı
Ben hesabımı 880m civarı ciroya göre yaptım, satışların maliyetini 570m koydum geçtim, esas faal gel/gid, finansal giderler falan filan derken kafam rahat taşıyacağım net kar rakamını veriyor fıstık gibi, üstünde olursa kremalı olur. Senin yazdığın olursa Rıza beyefendi demen lazım bundan sonra![]()
emeğinize sağlık.. ben 30 yaşımı geçtimyaşlandım excel kullanamıyorum..
kabaca bakmıştım.. sizin çalışmanız detaylı..
doğalgaz tarafındaki maliyetleti ve santralin verimliliğini bilmediğimiz için net tutar belirtmek zor.. iç tüketime bir miktar gidiyor evet.. ama iç tüketim de vardiya sayısına göre değişiyor.. ama jes ve res tarafı biraz daha net.. yekdem satış fiyatı ile üretim miktarları şeffaf..
hisseyi toplasınlar, bilanço da iyileşsin o zaman alarko aksen gibi bir çok twitter yazarı çizeri burda da hesap yapmaya başlar
tekrar teşekkürler
Yer İmleri