Verene cok, alana az...
5500 TL ile gecinmek cok zor..
Syg,
Verene cok, alana az...
5500 TL ile gecinmek cok zor..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Haziran'da 5000TL olan maaşın %29.3 artış ile 6465 TL olması gerekiyor. Burası kritik bir nokta zira işveren asgari ücretin üzerinde olan ücretlerde yıl sonuna kadar zam yapmak zorunda değil. Ancak çalışma barışı açısından minimum %29.3'lük bu zammı diğer ücretlere de uygulaması gerekli.Yoksa çalışan ile işveren arasında gerginlik oluşur. Hiçbir işveren böyle bir şey istemez.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
sn dudu, niçin her ilde aynı ücret ilan ediliyor, aklım almıyor? istanbul için az olan bu maaş, balıkesir de gayet yüksek. balıkesir de bir küçük esnaf için çok zorlayıcı, kendisi bu maaşa razı. istanbul için 7-8bin olsa yatırımların bir kısmı anadoluya kayar, istanbulda rahatlar.
valla ben 5500 duyunca memnun oldum onlar adına: ) sokak röportajlarında biz reyize bu dünyada değil öbür dünyada kazanmak için oy verdik diyorlardı. tam olarak istekleri gerçekleşti. ne düşündüğüne dikkat et gerçek olur derler. şimdi kalkıp isyan etmek gibi bir döneklik yapmazlar herhalde. içecekler çorbalarını bekleyecekler öbür dünyayı. tabi öyle birşey varsa.
Yer İmleri