gerçek viopçu az sonra amerika ne acar ona bakar kalmadýki forumda vopçu,mert diye biri var diye ben yazmýyorum mesela adam ruh hastasý pozisyonu anýnda yazacakmýs vopçu burada pozisyonu olanýn yazma þansý olamazzzzzz
gerçek viopçu az sonra amerika ne acar ona bakar kalmadýki forumda vopçu,mert diye biri var diye ben yazmýyorum mesela adam ruh hastasý pozisyonu anýnda yazacakmýs vopçu burada pozisyonu olanýn yazma þansý olamazzzzzz
1 yýl yazmadým çok da sorun olmadý. Dýþarýdan bakýnca paradan baþka bir þey düþünmeyen insanlar topluluðu olarak gözüküyor. Aslen parayý seven her þeyi sever, belki tüm dertlerin bir þekilde para ile çözülebileceðini düþünür. Para dýþýndaki þeyleri arada yazýyorum ki normal insan olduðumuz belli olsun.
Ben de zekilerin en zekileri ve eðitimlilerin en eðitimlileri ile birlikte buludum, burada bir dangalak var onun gibisini daha görmedim.
Adam cumartesi gecesi bu saatte yemek tarifi mi verilir diyordu, o zaman cevap vermeye bile deðer görmedim.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Sen , þu 22 Mart 2021 de long olup ta çift tabanda batan kuyumcu musun ? hani þu çay içmek için beni Ýzmir'e davet eden ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31#post5249331
Bi de twitter hesabýn vardý galiba .. bi link at bizahmet de herkes engin viop paylaþýmlarýný görsün,hani burda mahrum kalýndý ya benim yüzümden ..
Yoksa; Sayýn ikigözüm mu atsýn senin periþan halini
Sen poziyon yazmasan da olur ,rahat ol![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post5986458
Bi öne alalým da ..
Bu ara ,Amerika þimdilik ortalama -%0.60
Hayat hoþ gerisi boþ
Günaydýn arkadeþler
2 günlük dünyada da didiþmenin bir anlamý yok .
Hisse net hepimize yeter
Ayrýca ne zaman Burada sataþma kavga Gürültü çýksa sert hareket oluyor .
@ariston abi küseyim edeyim diyip yazmamazlýk etme
Ne yazmak istersen yaz abi memnun olmayan engeller görmez yani
Yani Aristo’n abiyi yýllardýr tanýrým kendi halinde kimseye sarmayan bir adamdýr
Kesinlikle ayný fikirdeyim ,defalarca da yazdým keyif yapýn ..bana sarmayana hiç sarmadým-kimsenin de ne yazdýðýna karýþmadým ve bugüne kadar hakaret etmedim-yazýlar ispatlý duruyor ,pozisyon yazýn dan da kastým -maliye müfettiþi gibi gelip kontrol etmek deðil ,mesela forumdaþ ýsrarla þort yönlü yazýyor piyasa yükseliyor gelip tepede longlarýmý verdim diyor veya tersi ,milleti salak yerine koymak yanee -ben buna karþýyým yoksa bana ne milletin pozisyonundan zaten son 3 sene iþlerimden dolayý sadece akþamlarý giriyorum foruma ..
Senin de dün belirttiðin gibi zaten yazan çizen giderek azalýyor sadece viopta deðil genel olarak ,kaç kiþi kaldýk ki...Bi kere daha diyorum keyif yapýn mesela geçen 28 Haziran da ne güzel yazýþmalar oldu -dostane ,samimi ve gece gelip de bunu belirttim herkese de teþekkür ettim.
Ýyi haftalar bol þans herkese![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
bir halt olacaðý yok.
Son zirveden bu yana en az yüzde 20 düþen ABD hisse senedi piyasalarý mevcut düþüþten toparlanabilecek mi
yoksa daha da aþaðý mý inecek? Ýkincisi daha muhtemel görünüyor.
Neticede tüm tipik resesyon örneklerinde Amerikan ve global hisse senetleri yüzde 35 düþme eðilimi gösterir.
Ancak önümüzdeki resesyon hem stagflasyon getiren nitelikte olacaðý hem de mali krizle birlikte yaþanacaðý için hisse senedi piyasalarýndaki çöküþ yüzde 50ye yaklaþabilir.(Nouriel Roubini-Project Syndicate)
Yer Ýmleri