Sayfa 638/1122 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    Az önce BIM e gittim. 1 gecede fiyatlarda güncelleme olmuş. Hem de kazık.
    tarım krediden aldığım 65 liralık peynir 90 lira olmuş bunların olacağını defalarca yazdık burada yapacak bir şey yok asgari ücreti bir daha artırırız sorun çözülür 1 ay sonra başlar muhalefet asgari ücret eridi ekimde güncelleme olmalı diye

Nef Yalıkavak mı?
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    ALINTI

yalıkavak tepe

İnşaatlar devam

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    1 yıldan kısa vadelerde bile dolara yüzde 7-8 net faiz veren Eurobond varken sadece usd nizi (genelde) geri veren kkm de kalmak yanlış olurdu zaten. Bu yüzden sermaye kontrolleri ve arap eft si ile durumu götürmeye çalışıyorlar. ama nafile...
    Bir yıldan kısa vadelerde bile dolara yüzde 7-8 net faiz veren Eurobond varken sadece usd yi (genelde) geri veren kkm de parayı bırakanlar neden böyle yapıyorlar?
    (Bu konuda cevaplarınızı rica ediyorum. Bilmedigim bir konu varsa ögrenmek isterim)

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Kedilerin fareleri yakaladığı biliyormusunuz?hergun ağzında küçük boy r fareyle gelirdi sarı kedi.fareler çoğalır kediler olmasa.
    Bu doğrudur, avrupada şehirlerde sokak kedisi yok ama kedi boyutunda sıçanlar vardır, gündüz bile etrafta gezer çöpleri karıştırırlar. Yani ya kedi ya fare/sıçan, birini seçeceksiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by proftrader Yazıyı Oku
    Bir yıldan kısa vadelerde bile dolara yüzde 7-8 net faiz veren Eurobond varken sadece usd yi (genelde) geri veren kkm de parayı bırakanlar neden böyle yapıyorlar?
    (Bu konuda cevaplarınızı rica ediyorum. Bilmedigim bir konu varsa ögrenmek isterim)
    merhaba prof. bahsettiğiniz eurobond hangi kurumda, bir yeşillendirirsen bizde tadına bakalım. Gerçi ben döviz türü varlıkları sadece kasamdayken seviyorum. Başkasının kontrolündeki şeyler uykumu kaçırıyor. Yine de trade etmek için bir incelemek isterim.

kKM Gerçek kişilerde %75 yeniden bağlama oranı varmış.25i yine dolara geçiyor .yukarı doğru marj kalmayınca kkm işi biter Eylül'de .

7. 11 temmuz pazartesi merkezin nöbetçi sayısı artırılmalı. Herkes Kurban tatilindeyken kurban olmamak gerek. Bu adamlar özellikle bu tarihi seçmişler gibi.. Ülkenin tatilde olduğunu biliyorlardır herhalde.

https://t24.com.tr/haber/aihm-osman-...uyurdu,1044469

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    kKM Gerçek kişilerde %75 yeniden bağlama oranı varmış.25i yine dolara geçiyor .yukarı doğru marj kalmayınca kkm işi biter Eylül'de .
    Bu rakam doğruysa gün geçtikçe çözülme artacaktır. Dövize talepte
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 638/1122 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •