Artan

15,62 10 09:55
93,45 9.75 09:55
175,00 8.02 09:55
40,50 7.31 09:55
44,82 5.96 09:55
Artan Hisseler

Azalan

101,40 -9.95 09:55
79,00 -8.14 09:55
73,00 -6.77 09:55
1,95 -5.8 09:55
8,91 -5.71 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

138.540.456,00 09:55
126.323.109,00 09:55
115.101.793,04 09:55
86.221.635,42 09:55
63.170.672,96 09:55
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8024 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Herkese iyi akşamlar
    Yarın için
    Öğlene kadar 2700 altına inmeyen bir piyasa,
    Akşama ise 2770 bölgesinde bir kapanış beklerim.
    Denirse ki bunu neye göre yazarsın,
    Tamamen hayal güçüme ve pozisyonuma göre yazarım.

Bide Ereğli var.
    Yarın inş orada ilaveler olacak, ve kapanışta orada da artı beklerim.
    Şayet farzimuhal (varsayım) kapanış eksi ise Yarın alınan poz kapanır.

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşen bıçağı yakalama merakı... satıcıya daha aşağı hedefleme hırsı verme...aman dibi kaçırmayalım telaşı...taban oluşumu teyidi almadan maliyet yapma... düşen fiyatta ortalama yapma yanlışı...

Bu kayıpta yukarıdaki tüm hatalar tekrarlanıyor ve doğal sonuç olarak kayıp katmerleniyor...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Düşen bıçağı yakalama merakı... satıcıya daha aşağı hedefleme hırsı verme...aman dibi kaçırmayalım telaşı...taban oluşumu teyidi almadan maliyet yapma... düşen fiyatta ortalama yapma yanlışı...

Bu kayıpta yukarıdaki tüm hatalar tekrarlanıyor ve doğal sonuç olarak kayıp katmerleniyor...
    Bazen dogru bazen yanlış bu yorum..pandeminin ilk başlarındaki sert düşüş sonrası bende dahil çok kişi taban oluşumu, yok ikili dip veya başka dip formasyonları beklerken direk v dönüşü oldu ve tekrar düşmesini bekleyenler avucunu yaladı..yani diyecegim borsa bilinmezlerle dolu..tamamen demiyelimde %90 şans gerekiyor. O yüzden düşen bıçak tutulmaz vs bunlar palavra, en iyi yerden olmasada iyi yerden tutanlar bahsettigim pandemi süreci sırasındaki çıkışta bir daha bulamayacakları bir dönüşe imza artılar..bizde w dönüşü yok bilmem ne derken kendimizi bari altın alalım noktasında bulduk yada artık çok kazanamayacagın bir yerden girmek zorunda kaldık..

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Cok doğru. Geriye dönüp bakınca ne yaptım düzgün dersen pandemide satmadım derim.

Simdi hele artık 3 usd altı tek lot satılık malım yok bilanço bilanço mal çeviriyorum hisseler arası onun dışında bulut abey çözmüş %100 maldayim bundan sonra.

Övünmek gibi olmasın portfoy de tarihi zirvede ve bugün dahi artı.

Bi tek viop u beceremedim. Hala arada 5 6 poz üst üste terse kaldığım oluyor.

Burada olmuyor diyen ya çok iyidir ya da yalan söyler net
     Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    Bazen dogru bazen yanlış bu yorum..pandeminin ilk başlarındaki sert düşüş sonrası bende dahil çok kişi taban oluşumu, yok ikili dip veya başka dip formasyonları beklerken direk v dönüşü oldu ve tekrar düşmesini bekleyenler avucunu yaladı..yani diyecegim borsa bilinmezlerle dolu..tamamen demiyelimde %90 şans gerekiyor. O yüzden düşen bıçak tutulmaz vs bunlar palavra, en iyi yerden olmasada iyi yerden tutanlar bahsettigim pandemi süreci sırasındaki çıkışta bir daha bulamayacakları bir dönüşe imza artılar..bizde w dönüşü yok bilmem ne derken kendimizi bari altın alalım noktasında bulduk yada artık çok kazanamayacagın bir yerden girmek zorunda kaldık..

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sevgili acm.
    Yukarda yazdıklarından bende hiçbiri yok
    Bunca yıldır bu piyasanın içinde olan biri neyi ne zaman yapacağını veya yapmayacağını az bişey bilir.
    İki yorumum var.
    İkisinde de tedbir var.
    Birinde 2700 rakamı var.
    Ereğli de ise eksi kaparsa alınan poz kapanır var.
    Bu kadar net.

Ben vadeli tarafta işlem yapıyorum.
    Spottada.
    Stoplos artık anayasanın değişmez maddesi Yanı
    Onun için endişeye mahal yok.
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Sevgili acm.
    Yukarda yazdıklarından bende hiçbiri yok
    Bunca yıldır bu piyasanın içinde olan biri neyi ne zaman yapacağını veya yapmayacağını az bişey bilir.
    İki yorumum var.
    İkisinde de tedbir var.
    Birinde 2700 rakamı var.
    Ereğli de ise eksi kaparsa alınan poz kapanır var.
    Bu kadar net.

Ben vadeli tarafta işlem yapıyorum.
    Spottada.
    Stoplos artık anayasanın değişmez maddesi Yanı
    Onun için endişeye mahal yok.

Tedbirli olmanıza sevindim sayın yemekci. Uyarıdan birşey olmaz hepimiz ayni gemideyiz belki birine faydası olur. Bol kazançlar dilerim
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •