Sayfa 467/1195 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gerçek enflasyonu koca koca insanlar dillendiremiyor.

akp yalanlarına alet oluyorlar.

Güncelleme

4.5 G

Uçuyoruz

Dünya bizi kıskanıyor vb gibi.
    Benim düşündüğüm iktidar düştüğünde bu yalamaların hali ne olacak acaba ?,Dün bir dünya haberleri fısıltılarında RTE için hiç iyi şeyler konuşulmuyordu,bu zat herşeyin farkında,bittiğininde ülke için kötülük peşinde çünkü kolay şekilde iktidarı bırakmaz işlediği suçlar yüzünden,bunun içinde iç karışıklık ve savaşta var diyor,zaten ayni şeyleri bizde düşünüyoruz,7 haziranı hiç unutmuyoruz,ama şu var,herzaman kedi mamak yemez !!!

Ben aldım yarım depo 632 TL artı beleş dış yıkama.

abd şimdide brent e çakarak rusyaya göz dağımı veriyor acaba?
    çok kısa bir süre lacaktır o çakmalar..başta abd olmak üzere baba ülkelerin çoğu ciddi petrol ihracatçısı
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Kurbanlık danaları satanlar, Paraları borsaya soktu galiba..!!
    Borsa yeşillenmiş..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Larin Beşiktaş'tan 3.5 milyon euro istedi, 800 bine Brugge'ye gitti. Vergiyi çık 400 bin Euro alacak. Soyguna bak. Aradaki farkı kim alacaktı dersiniz

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Cyle Larin'in yeni takımı belli oldu. Yeni takımında alacağı maaş ise çok şaşırttı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...ti-558780h.htm
    bizim ülkemizde;

nerdeyse tüm sektör çalışanları avrupalılarla kıyaslanmayacak derece de az para kazanır....
    ne var ki; ülkedeki şu futbolcular, avrupadakilerden (döviz bazında) fazla para alıyor....

ben anlamadım....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
    Avrupanın şımarık çocuğu yine işbaşında,düşmandan hiçbir zaman dost olmaz sadece post olur,bunlara tavizi hep RTE verdi,adalar elden gitti gıkı çıkmadı,kıbrısta gidecekti rumlar kurtardı,utanmadan yalakaları dünya lideriymiş diyor

ABD’li siyasetçilerden Türkiye karşıtı yasa değişikliği talebi
    ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışına yeşil ışık vermesinden sonra Yunan lobisine bağlı ABD'li siyasetçiler ve senatörler harekete geçti.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...alebi-7234079/

AYIDAN POST,DÜŞMANDAN DOST OLMAZZZ

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Avrupanın şımarık çocuğu yine işbaşında,düşmandan hiçbir zaman dost olmaz sadece post olur,bunlara tavizi hep RTE verdi,adalar elden gitti gıkı çıkmadı,kıbrısta gidecekti rumlar kurtardı,utanmadan yalakaları dünya lideriymiş diyor

ABD’li siyasetçilerden Türkiye karşıtı yasa değişikliği talebi
    ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışına yeşil ışık vermesinden sonra Yunan lobisine bağlı ABD'li siyasetçiler ve senatörler harekete geçti.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...alebi-7234079/

AYIDAN POST,DÜŞMANDAN DOST OLMAZZZ
    BİDEN yeşil ışık yakmadı aslında yakar gibi yaptı zira EĞER PARLAMENTODAN GEÇERSE dedi..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,071
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    BİDEN yeşil ışık yakmadı aslında yakar gibi yaptı zira EĞER PARLAMENTODAN GEÇERSE dedi..
    Biz hepsini biliyoruz,yıllarca hep altımızı oydular,RTE'yide başımıza onlar musallat etti yani eşbobu

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benim düşündüğüm iktidar düştüğünde bu yalamaların hali ne olacak acaba ?,Dün bir dünya haberleri fısıltılarında RTE için hiç iyi şeyler konuşulmuyordu,bu zat herşeyin farkında,bittiğininde ülke için kötülük peşinde çünkü kolay şekilde iktidarı bırakmaz işlediği suçlar yüzünden,bunun içinde iç karışıklık ve savaşta var diyor,zaten ayni şeyleri bizde düşünüyoruz,7 haziranı hiç unutmuyoruz,ama şu var,herzaman kedi mamak yemez !!!
    İçeride AKP seçmenine dış güçler bizim karşımızda diye anlatıyorlar ancak aslen AKP ve RTE yi tamamen batı destekliyor.
    Muhalefetin mülteci konusuna el atacak olması, AB ile imzalanan geri iade anlaşmasından çıkılması vb konular batılıları endişelendiriyor. Öyle yada böyle tek adamla her konuyu daha hızlı şekilde çözümlüyorlardı. Şimdi her karar altılı masada konuşulacak, tartışılacak ve karar verilecek. O nedenle Batı tam olarak RTE nin arkasında diye düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 467/1195 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •