Sayfa 123/610 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 977 - 984 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. Aynısını ben yazacaktım. Allah tan %10 marj var[emoji3] Endeks %5 düşse bu kafayla %50 düşürecekler[emoji846][emoji3][emoji3]
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    BIST düşerken eşlik ediyor fazla fazla, toparlerken sa.la.ğa yatıyor, düşerken tekrar düşüyor..!!!

Bunu yapanın niyetide cibilliyrtide soyu da bozuktur nokta..!!!

Tutunamadı ,satışlar geldi, bayram tatiliydi hepsi hırsıza bahane, iş GYO neden artıda, hemde bu yılın en çok yükselen GYO hissesi..???

Niyet her şeyden önemli, milyar TL kâr da etse niyeti bozuk olunca bir halt etmiyor hissesi..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Aynısını ben yazacaktım. Allah tan %10 marj var[emoji3] Endeks %5 düşse bu kafayla %50 düşürecekler[emoji846][emoji3][emoji3]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Bu hırsızların kafası, çalmaya, mala çökmeye, i.p.n.e.l i.ğ.e üç kâğıda süper çalışır..!!

Ama iş kâr payına, temettü vermeye, adil bölüşmeye, hak hukuk işlerine geldiği süzme s.a.l.a.k oluyorlar birden bire..!!!

Bunlara adilecek en kötü bedduayı ediyorum; 'inşallah manyetik takla gerçekleştiği gün dünyada sağ kalan 15-20 bin kişi arasında yer alırsınız, yer yüzünde yiyecek hiçbir şeyin kalmadığı o gün açlıktan birbirinizi yersiniz de şu aç gözünüz insan etiyle belki doyar..!!'

Cehennemi başka bir yerde arayanlar büyük hayal kırıklığı yaşıyacak, Kıyam Et denildiği vakit kıyamda olmayanlar cehennemin içinde yaşadıklarını kendi gözleriyle görecek ve 'keşke toprak olsaydım da bu günü görmeseydim' diyecekler..!!!
    Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

3. Dün %7 düştü, bugün yarısını geri alsa bari, endeks de fırladı dünkü kaybını geri almdı.
    6.40 tepe, bayramcılar çıkınca tahtanın gücü kalmadı, sanırım bayram dönüşü gelip almalarını bekleyecek tahtacı, sistemi al-satçılara yarıyor sadece.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    60 kademe oynadı hisse, bir taban kadar nerdeyse. 6.40'tan, 5.80'e
    6 üstünde kalmaya gücü yetmedi, bayram öncesi satışları da tuzu biberi oldu.
    gecen sefer 3 lü rakamlara kadar inmisti hatirlarsan
    böyle iyi yayik ayran formasyonu ile devam etsin )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    gecen sefer 3 lü rakamlara kadar inmisti hatirlarsan
    böyle iyi yayik ayran formasyonu ile devam etsin )
    Tahtacı dünkü devre kesiciyle nostaljik takıldı.
    Temiz duygularla, umutla hisseye yeni girenlere kendini hatırlatma gereği duymuş olabilir, devre kesici fiyatının 10 kademe altındayız hala.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtacı dünkü devre kesiciyle nostaljik takıldı.
    Temiz duygularla, umutla hisseye yeni girenlere kendini hatırlatma gereği duymuş olabilir, devre kesici fiyatının 10 kademe altındayız hala.
    Kesinlikle...
    Tam bir şark kurnazı

7. Taklacı güvercin gibi maşallah, 6 üstünde tekrardan.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Taklacı güvercin gibi maşallah, 6 üstünde tekrardan.
    Adını yayık mı koyalım taklacı mı

Sayfa 123/610 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •