Ahmet patron yakýn zamanda bence nakit temettü saymaz kimsenin eline , bu da böyle biline ... Þirket büyük yatýrýmlara baþlama aþamasýndayken , kasadan birþey çýkartýp da vermez . Baðýrsam da çaðýrsam da yolda görüp de söylesem bu böyle .
Yeni proje start up larýný inci gibi dizme durumundayken aklýnýn ucunda yok temettü vermek . Ancak ela oteller zinciri yol alýr , o zaman belki yani yýllar yýllar sonra beyler ...
Temettü bekleyenlere baþka baþka adresler vereyim ama o adres burasý deðil bence þimdilik ...
Ben olsam bile vermem yani ne diyeyim 🤣
Desene Keresteci ve Ahmet efendi milleti yine kandýrmýþ..;-))
Ýkiside TV'ye çýkýp aslýnda bu yýl temettü vermeyi düþünüyorduk ama pandemi bizi zorladý diye bahane ürettiler..!!
Zaten benimde temettü daðýtacak diye bir beklentim yok, çünkü bu hissede kimlerin ne dümenler çevirdiðini iyi biliyorum..!!
Neyse çok uzatmaya gerek yok, özaksa koy sepete; nasýlsa paranýz pul olmasa da yerinde sayýp durmaya devam edecektir..;-))
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Ahmet patronun vizyonunu Euro’dan dolara parite 1 e gelmeden aylar önce dönmesiyle de ölçebilirsiniz . Son derece kurnaz , tiyo ile tahlili ayný kazanda kaynatan, fiiliyatta hemen uygulama atikliðine sahip bir Ahmet patron. Ama ne yalan söyleyim eli biraz sýký , kimse ona aðanýn eli tutulmaz dememiþ , o yüzdem hep sýkýyor 🤣
Versinler temettü , yalancý çýkarým sorun yok benim içinde , ama nerdeeeee 🤣
Özak bir Gyo hissesi gibi gözükse de deðildir arkadaþlar , bir Holding gibi yönetilmekte. Her yapýlan iþ para kazanma amaçlý yapýlmakta , her türlü fýrsat anýnda deðerlendirmek suretiyle hep daha ileriye gitmesi hedeflenmektedir .
Yer Ýmleri