Sayfa 651/1122 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Kkm ye girenlerin çoğu, dövize ekstra getiriden ziyade,dolardaki düşüşten ya da sermaye kontrolü benzeri hareketlerden korunmayı amaçlıyor olabilir..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence çok yanlış düşünüyorlar , ilk kapağı kapatılacak kafes burası ....Sonra sıra bünyamincilere gelecek

2. Saat 11.30 dan once eft 11.30 dan once alim emri
     Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Merhaba arefe günü Cuma günü valör yaşamamak için öğlene kadar eft yapabiliyor muyuz? Bir de para piyasası fonu gibi valörsüz fonlar için alım emrini en geç saat kaçta girmek lazım?
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bence çok yanlış düşünüyorlar , ilk kapağı kapatılacak kafes burası ....Sonra sıra bünyamincilere gelecek
    Neden ilk kapağı kapatılacak kafes burası ? Hangi argumana dayanarak söylediniz ..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Eninde sonunda herkese dokunulur öyle bir durumda(Ben pek ihtimal vermiyorum).dokunma sırası ve miktarı farklı olur sadece..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Reis diyor ki enflasyonu 2023 martta KONTROL altına alacağız!

Demek ki o zamana kadar kontrolsüz

6. TÜİK yine yakalandı!
    Haziranda otomobile ortalama %15-20 arasında zam geldi.
    TÜİK'in "uygun bulduğu" zam oranı ise dizelde %1.77, benzinlide %3.77.
    Zam oranının %15 yerine bu düzeyde alınması TÜFE'nin 0.85 puan düşük görünmesini sağladı.
    Yani %4.95 açıklanan artış %5.80 olacaktı.

https://twitter.com/Alaattin_Aktas/s...904UWeELQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Konut kredileri iyice sınırlandı, neredeyse vermemek istiyor bankalar.
    Kredi alabilen sınırlı ama ev fiyatları istikrarlı şekilde yükseliyor.
    Kimler ve nasıl alıyor bu evleri.
    Millette trink para mı var basıp alıyorlar anlamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Konut kredileri iyice sınırlandı, neredeyse vermemek istiyor bankalar.
    Kredi alabilen sınırlı ama ev fiyatları istikrarlı şekilde yükseliyor.
    Kimler ve nasıl alıyor bu evleri.
    Millette trink para mı var basıp alıyorlar anlamadım.

Yabancılar için halen çok cazip ve alıyorlar. Yerli - milli olanlar bu konuda entellektüel olmayı tercih ediyorlar.

Bir de sabit gelirli olmayan ticaret erbabı olanlar için bu enflasyon şahane fırsat ! Hani diyorlar ya sattığımda malı yerine koyamıyorum diye ... Ben zor anlayan biri olarak ; mağazama- marketime vb. birimini 10 tl. den aldığım 100 birim malı koydum. Sonra bunları 3 ay içinde değişik zamanlarda gelen zamlarla 13 - 15 ve son 17 liradan sattım. Yani 1000 tl. sermayem 1500 tl. oldu. Gittim toptancıdan yada ithalatçıdan bu malı yeniden 15 liradan alabildiysem yine 100 birim malım olur. Amaaa 14 liradan alırsam ki çok muhtemel böyledir birim miktarım artmıştır.

Yani ticaret yapanlar çok doğal olarak ellerindeki mal ve hizmete zamları anında yansıtabiliyor . Böylece enflasyona karşı kendini koruyor. Haliyle ellerinde biriken keş paraları en iyi gayrimenkul yatırımı diyerek oraya yönlendiriyorlar.

Sayfa 651/1122 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •