BAĞ-GUR emeklisine 1.100 gayme bayram ikramiyesi, 4.500 gaymede emekli maaşı verirseniz tâbiki azar, yakında bu emekliler fındıkta kırmaya kalkar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya [url=https://www.hizliresim.com/iy76b9o] BAĞ-GUR emeklisine 1.100 gayme bayram ikramiyesi, 4.500 gaymede emekli maaşı verirseniz tâbiki azar, yakında bu emekliler fındıkta kırmaya kalkar. 1160 TL lik bir nusret menü yapayım Nusret Special sushi 210 Tomahawk steak 865 Havuç dilimi baklava 85
Originally Posted by 111222333 1160 TL lik bir nusret menü yapayım Nusret Special sushi 210 Tomahawk steak 865 Havuç dilimi baklava 85 Ben bunlarla rakı içerim, tabi ki şarap tercih eden de olabilir.
Originally Posted by reha kaya BAĞ-GUR emeklisine 1.100 gayme bayram ikramiyesi, 4.500 gaymede emekli maaşı verirseniz tâbiki azar, yakında bu emekliler fındıkta kırmaya kalkar. Fındık kırmak derken mudurum ?
Originally Posted by Tinaz Fındık kırmak derken mudurum ? Bazen kabuklu fındık alıyorum,, onları kırmaktan bahsediyotum tâbiki.
Kurbanda kaçak et mi kestiniz yoksa Originally Posted by reha kaya Bazen kabuklu fındık alıyorum,, onları kırmaktan bahsediyotum tâbiki.
Forum Rules
Yer İmleri