Bunlara çok denecek bir þey yok. Mümkün olduðunca sýfýr iletiþim kurarak üstesinden gelinebilir.
Pislik olayý da gidilen yere göre deðiþiklik gösteriyor. Bir þey diyemem. Antalya bu konuda baya iyi durumda bence.
Þu güney sahilleri tc’nin bütün olumsuz yönlerini alýp götürüyor benim kafadan. Aklým gidiyor resmen. Ne ülkenin cemaatler, þeyhlervs tarafýndan elegeçirildiðini hatýrlýyorum ne baþka rezillikleri.
Denizin, dalgalarýn sesini duyunca hepsi kayboluyor sanki hiç varolmamýþlar gibi
Bu gibi seylere kulaklarimizi tikar, gozlerimizi kapatirsak ancak tadini cikarabiliriz.
Hatta bundan faydalanmak bile lazim diyorsun anladigim kadari ile.
Duzgun yonetilse cds de 850 olmaz %10 dolar faizi de odemezdik..
Her seyin bir bedeli var yani..
Hep derim al lokum faizi yat, odesinler bu duzeni savunanlar.
Onlar mutlu iseler alanlar dunden mutlulardir.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Þu manzara üff bitiriyor beni
Uzun zamandýr yazmamiþtým çeþmede biraz dinleyeyim dedim þu ana kadar gördüklerime göre parasý olan %10 kesim çok rahat yaþýyor ikinci %10 luk kesim iyi maas alan veya emeklisi yüksek olan kiþiler onlarda kýt kanaat yaþýyor acý olan bunlarin çocuklarý hepsi 30 ve 40 yaþlarýnda ama hala aileleri tarafindan bakilan asalak tipler. Ve son olarak %80 lik sürünen kesim bunlar çadýrlarda ve karavana benzeyen arabalarla tatil yapan kimseler. Bu kýþý düþünmek bile istemiyorum. Daha kötü günler bizi bekliyor
Yer Ýmleri