Originally Posted by
heval
Benim poltik değişimle ilgili bir ümidim kalmadı...Geçen gün yaşlı emekli biri 10 tl dolmuşl parası verip Halk ekmekten 5 ekmek alıp evine giderken Tayyipten başkası bu ülkeyi yönetemez diyordu...
Adam trilyon dolar GSMH dan kendi payına Halk ekmek kuyruğu düştüğünü göremeyecek kadar cahil; bu toplumdan ben ümidi kesmişim...Gemisini kurtaran kaptandır...
Yaşlılarla gençler arasındaki uçurum her geçen gün derinleşiyor.
Sedat Peker boşa 40 yaş altı kardeşlerim demiyor.
Yaşlılara bakarsan bu ülke tüp kuyruğu gördü, binebildiği en yüksek modelli araba şahindi.
Kendi çöp gençliğiyle şimdiki zamanı kıyaslayıp yorum yapıyor.
Bu insanları kazanmak imkansız hiç uğraşmaya gerek yok.
Ama yaşlılara bakıp umutsuzluğa kapılmak da mantıksız zira yaşlı nüfus gittikçe azınlık hale geliyor.
Nüfus idaresinin verileri belli. Bu seçimde seçmenin %52’si 40 yaş altı seçmen olacak.
https://pbs.twimg.com/media/Evf7pS6X...png&name=small
Zaten anketlere de bu durum yansımış durumda. Bu saatten sonra mevcut iktidarı savunan kesim her geçen gün azalırken değişim isteyenler her geçen gün daha da artacak.
Gün geçtikçe azınlık hale düşen insanlara bakıp ense karartmaya gerek yok. Muhalefet aşırı saçmalamadığı sürece bu seçimlerde sonuç belli gibi.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Yer İmleri