Sayfa 16/366 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2926 madde; 121 - 128 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Verseler dün 2.11'e kadar satmışlardı. Alıcı varken verebilirlerdi. Bi oyun dönüyor bakalım sonu nasıl bitecek. Alnus dün aldığını vermiş bugünde o dağıtmış tahtayı. Pusuda bekleyen çok. Yukarı giderse birden gider. Gitmezse yavaş yavaş verirler. İş' in elinde hala hatırı sayılır mal var. Gerçi bu takaslar çok yanıltıcı. Anadolu ve Deniz kiminle beraber belli değil. Oyak malı ak anadolu ve denize vermiş. Hepsi beraberse beklemek gerek yok değilse bunların zararı çıkarabilmesi için ne yapacaklarını görmek gerek. Yok yok bu takas işi bizi aşıyor. İş bi gün alıyor bi gün satıyor. Günlük hacim yapıyor kağıtta. Takasta en zararda olan kurum iş. Kaçıyorsa neden kaçıyor? İşlem yasağı yiyenler borsada yasak yedi sadece garfa da değil. Ayrıca başka hesaplardan garfada isteseler yine işlem yaparlar. Hiç anlaşılacak bir kağıt değil bu Garfa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ayrıca bu yıl finansal şirketlerin yapılarında kanuni değişiklikler planlanıyor. Faktoring yerine ticari finansman olarak isimlendirilecekler. Dünyanın en iyi ilk on faktoring şirketinden 5'i türk ve en iyisi garfa. Bu yılki değişiklikler ile yeni ürünler ortaya çıkacaktır. En dinamik şirket olan garfanın olumlu etkilenmesi gerek. Anadoluda daha yaygın bir kullanım ve kobilere daha da ağırlık verilmesi gündemde. Bu nedenle bu yıl faktoring şirketleri için iyi bir yıl olabilir. Ayrıca Bbva'nın şirkete tam anlamı ile sahip olması sonucunda yurtdışı operasyonlar da iyileşme olabilir. Yönetimde değişiklikler sermaye eklenmesi belki abartıyorum ama birleşme gibi olumlu değişiklikler sözkonusu olabilir ki. Bbva faktoring diye bir şirket zaten varken neden birleşip operasyonlarını genişletmesinler. Bu yıl olmasada bu birleşme önümüzdeki üç beş yılda gündeme gelir. Aynı şekilde garanti finansal kiralamada her kadar borsada işlem görmesede aynı durumda. Kottan bile çıkabilirler ki yüzde 3 alsalar bu mümkün. Bu kadar beklenti varken spekülatif hareketlere maruz kalıyor olması çok saçma.

3. http://m.finansgundem.com/foto-haber...kliyor/1146973

4. http://www.hurriyet.com.tr/amp/fakto...lecek-40333626

5.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    Verseler dün 2.11'e kadar satmışlardı. Alıcı varken verebilirlerdi. Bi oyun dönüyor bakalım sonu nasıl bitecek. Alnus dün aldığını vermiş bugünde o dağıtmış tahtayı. Pusuda bekleyen çok. Yukarı giderse birden gider. Gitmezse yavaş yavaş verirler. İş' in elinde hala hatırı sayılır mal var. Gerçi bu takaslar çok yanıltıcı. Anadolu ve Deniz kiminle beraber belli değil. Oyak malı ak anadolu ve denize vermiş. Hepsi beraberse beklemek gerek yok değilse bunların zararı çıkarabilmesi için ne yapacaklarını görmek gerek. Yok yok bu takas işi bizi aşıyor. İş bi gün alıyor bi gün satıyor. Günlük hacim yapıyor kağıtta. Takasta en zararda olan kurum iş. Kaçıyorsa neden kaçıyor? İşlem yasağı yiyenler borsada yasak yedi sadece garfa da değil. Ayrıca başka hesaplardan garfada isteseler yine işlem yaparlar. Hiç anlaşılacak bir kağıt değil bu Garfa.

Giderse birden gider gitmezsede yavas yavas duser soylemenize katiliyorum.takaslarla cozemiyecegimiz kesin.zaten algi icin ordan oraya verip duruyorlar.bencede artik takaslara bakmamak fazla takilmamak lazim.
     Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    http://m.finansgundem.com/foto-haber...kliyor/1146973

Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app

6.  Alıntı Originally Posted by ozgurgg Yazıyı Oku
    http://www.hurriyet.com.tr/amp/fakto...lecek-40333626

Hocam yanlis anlama ama cok kendince gitmesi icin sebeb haber v.s kaptirma kendini.su anda yukarda koydugun haberlerin faktoring tahtalarina harekwt yaptircani sanmam.saglam bir haber beklenti olcakki olsun.ben su anda saglam bir sey gormuyorum.sadece spekulatif hareket eder derim.o yondede yukari harkete baslarken 2.41 dalmistim.hala ani hareket umidiyle bekliyorum.

Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app

7. Kaptıracak değilim. 20 yıldan fazla borsadayım. Sadece uzun vade de sektör olumlu.

8. Dikkat edersen forumda sen ve ben varız nerdeyse.

Sayfa 16/366 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •