Sayfa 682/1122 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Çok güzel diyorsunuz da, benim gibi yılın tek tatilini bayramlarda yapabilen insanların başka zaman yok. Mecbur çekiyoruz Bunu da yapmasak seneyi deniz görmeden kapatacağız. Olmaz. Oooolllmaaaaz.

(İstanbul’u, Marmaraya’yı denizden saymıyorum. Saroz da güzel ama Antalya başkaa)

Bir gün finansal özgür olursam ben de sallarım buradan rahat rahat bayramda tatile giden kafayı yemiştir diye

‘Hedefe ulaşana kadar mücadeleye devam’

Ekonominin tüm kurumlarıyla koordinasyon halinde hareket ederek, nihai amaç olan kalıcı fiyat istikrarı hedefine ulaşana kadar mücadelenin devam edeceğini ifade eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Nihai amacımıza ulaşıncaya dek vatandaşlarımızı hayat pahalılığına karşı destekleyen ve koruyan benzer uygulamalarımızı sürdüreceğiz†diye konuştu.

Neşe KARANFİL / ANKARA

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...devam-42100194

sahi zihni sinir projeniz vardı ; halktan altın toplanacak altına dayalı mevduat falan yapılacaktı , halktan ilgi falan ne durumda ?

Alıntı Originally Posted by bartukara Yazıyı Oku
    On günlük Usd faizi 4 yapmış, buçuk buçuk arttırıyor. Ziraat, torpilli diye verdiği oran 2.
    Kandırıyorlar onlarda 3.5 veriyor
    bir halt olacağı yok.

4. İnşaat maliyet endeksi mayısta aylık bazda yüzde 3,97, yıllık bazda yüzde 105,73 artış kaydetti.
    https://www.bloomberght.com/insaat-m...riledi-2310652

Demekki konut fiyatları düşmez, artar.

Maliyetlerdeki artışın hızı düşmüş, artış tam gaz devam ama.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Çok güzel diyorsunuz da, benim gibi yılın tek tatilini bayramlarda yapabilen insanların başka zaman yok. Mecbur çekiyoruz Bunu da yapmasak seneyi deniz görmeden kapatacağız. Olmaz. Oooolllmaaaaz.

(İstanbul’u, Marmaraya’yı denizden saymıyorum. Saroz da güzel ama Antalya baÅŸkaa)

Bir gün finansal özgür olursam ben de sallarım buradan rahat rahat bayramda tatile giden kafayı yemiştir diye
    Fransa veya italyada görmüştüm. Adam dükkanına ağustosta kapalıyım yazıp gitmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Fransa veya italyada görmüştüm. Adam dükkanına ağustosta kapalıyım yazıp gitmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Avrupa’da öyle. Ben de gördüm İspanyada. Koca giyim mağazasıydı. Yıllar önce burada da bahsetmiştim ilk gördüğümde.

Aslında şu an bende aynısını yapıyorum. Bayram bitti ama ben hala tatildeyim Normalde de işi bırakıp giderim elemanlara ama başında durmayınca yürümüyor işte. Bayram ile 15 temmuz arası diye ittiriverdim araya 2 gün

Denizbank ta 3 ay kadar önce %17.50 olan mevduat faiz oranları %22 ye yükselmiş,

Abd Tüfe 9.1 geldi .

Sayfa 682/1122 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •