Sayfa 253/712 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    cok abartınız deseıkı hısse alımı yapcaz anlıycamda bunda bısey yok hergun haber yoluycaklar 300 lot aldın bın lot sattık dıye bunda haber degerı hısbısey yok unutmadan bende hısedeyım
    Çok güzel özetlemişsiniz

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    En son beni uyarmıştı ))

Evet ama sende ciddiye almadın[emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Yaaa biz ne konussak nafile ortada bisey war tamam iyide olabilir kotu de olabilir yapacak bisey yokk takip edicez ama kotu olmasi artik sirkete bisey katmaz adamin amaci bu sirketi degerlendirmek gelistirmek buyutmek degilmi nedenn 3 5 icinn kendi bacagina sksınki zatenn cooook buyuk kismi elinde yillar sonra kar acikladi sirket ben takip ediyorum satis oranlari yawas da olsa her gecen gun artiyo biraz da bunlara yogunlasalim insallah guzel gunler gorucez he siz dersenizki benn bugun alayim 2 tawan ceksin sonraa satayimm bu defa da dussun diye dua edeyimmm yuzde 50 karimi cebime koyup tekrardan hisseye dalayim o zatennn adalet degil olmasi gereken o degil tawan yapmasin abi 4 gitsin 5 gitsin asansorde olmasin gunluk gelip vurkaca izin vermesin bakin ornek karel 3 kusurden 2.10 lara dustu ordan bi aldi gazi simdi nerede insallah sonunuz benzer olur hakkiyla sabriyla bekleyen kazanir

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    En son yukselecegini bildigim halde bu oyunun icinde olmak istemedigim icin gozde almadim yazdiginizi hatirliyorum.

5. Bundan öncede 3aylik süreli piyasa yapici işlemleri yaptı tek lot alıp satmadı diye hatirliyorum

6.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

ciddiye aldım, o sadece bir tombul parmak kazasıydı ))

7. Bigpara uyeligi olan warsa maktk haberiyle ilgili iki satir biseyler karalaraaniz cok sevinirim ordaki insanlar da borsa cakalinin birinden medet umuyolar insanlar da bi tuhaf belgelerle adami ifsa ediyorum halen ona soru soruyolar birisi yardimci olursa cok sewinirim ben biseyler karaladim ama benim bilgim zayif

8.  Alıntı Originally Posted by SUN60 Yazıyı Oku
    Bundan öncede 3aylik süreli piyasa yapici işlemleri yaptı tek lot alıp satmadı diye hatirliyorum
    Ocak 2016

Sayfa 253/712 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •