Yaaa biz ne konussak nafile ortada bisey war tamam iyide olabilir kotu de olabilir yapacak bisey yokk takip edicez ama kotu olmasi artik sirkete bisey katmaz adamin amaci bu sirketi degerlendirmek gelistirmek buyutmek degilmi nedenn 3 5 icinn kendi bacagina sksınki zatenn cooook buyuk kismi elinde yillar sonra kar acikladi sirket ben takip ediyorum satis oranlari yawas da olsa her gecen gun artiyo biraz da bunlara yogunlasalim insallah guzel gunler gorucez he siz dersenizki benn bugun alayim 2 tawan ceksin sonraa satayimm bu defa da dussun diye dua edeyimmm yuzde 50 karimi cebime koyup tekrardan hisseye dalayim o zatennn adalet degil olmasi gereken o degil tawan yapmasin abi 4 gitsin 5 gitsin asansorde olmasin gunluk gelip vurkaca izin vermesin bakin ornek karel 3 kusurden 2.10 lara dustu ordan bi aldi gazi simdi nerede insallah sonunuz benzer olur hakkiyla sabriyla bekleyen kazanir
Bundan öncede 3aylik süreli piyasa yapici işlemleri yaptı tek lot alıp satmadı diye hatirliyorum
Bigpara uyeligi olan warsa maktk haberiyle ilgili iki satir biseyler karalaraaniz cok sevinirim ordaki insanlar da borsa cakalinin birinden medet umuyolar insanlar da bi tuhaf belgelerle adami ifsa ediyorum halen ona soru soruyolar birisi yardimci olursa cok sewinirim ben biseyler karaladim ama benim bilgim zayif
Yer İmleri