Sayfa 684/1122 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Tüm dünya ekonomileri ekonomiden bir şey anlamıyor.

Enflasyon artmasın diye habire rekor düzeyde faiz artırıyorlar.
    Nerede arttırıyorlar?

Faizler 1.75-2% mi ne ABD'de.

Enflasyon geçen seneden beri neredeyse 2'ye katlamış ABD'de. (5.4% > 9.1%)

Hiçbir şey yapabildikleri yok enflasyonu durdurmak için. Öyle bir amaçları olsaydı en başta bu kadar parayı basmazlardı. Ya ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor, ki buna inanmıyorum.

Ya da bile isteye dünyayı kyamete götürüyorlar. (bence)

2020 Mart ayında ipler kopacaktı bilmemkaç trilyon dolar basıp piyasayı rahatlattılar, şimdi niye enflasyon var diye şaşırıyorlar 2% faiz ile inmesini bekliyorlar.

Çok beklerler...

Bizimkiler faiz/enflasyon işini tamamen koyvermişler, kıyamet zaten kopacak bari düşük faiz ile kopsun diyorlar benim gördüğüm. Böyle bakınca çok da yanlış gelmiyor yapılanlar.

ABD arttırsın şimdi 0.50-1% bir şeyler belki enflasyon öbür çeyrek 9.1% den 9%'a iner.

2030'a kaç sene kaldı?

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Nerede arttırıyorlar?

Faizler 1.75-2% mi ne ABD'de.

Enflasyon geçen seneden beri neredeyse 2'ye katlamış ABD'de. (5.4% > 9.1%)

Hiçbir şey yapabildikleri yok enflasyonu durdurmak için. Öyle bir amaçları olsaydı en başta bu kadar parayı basmazlardı. Ya ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor, ki buna inanmıyorum.

Ya da bile isteye dünyayı kyamete götürüyorlar. (bence)

2020 Mart ayında ipler kopacaktı bilmemkaç trilyon dolar basıp piyasayı rahatlattılar, şimdi niye enflasyon var diye şaşırıyorlar 2% faiz ile inmesini bekliyorlar.

Çok beklerler...

Bizimkiler faiz/enflasyon işini tamamen koyvermişler, kıyamet zaten kopacak bari düşük faiz ile kopsun diyorlar benim gördüğüm. Böyle bakınca çok da yanlış gelmiyor yapılanlar.

ABD arttırsın şimdi 0.50-1% bir şeyler belki enflasyon öbür çeyrek 9.1% den 9%'a iner.

2030'a kaç sene kaldı?

ytd
    ve böyle bir ortamda altın çöp oluyor sanki reel faiz veriyor fed tasarrufçu para babalarının elinde maskara olmuş durumda kıçı kırık 20 yıllık araba prim yapacak ama altın çöp olacak bakalım bu soytarılık ne zaman son bulacak

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ve böyle bir ortamda altın çöp oluyor sanki reel faiz veriyor fed tasarrufçu para babalarının elinde maskara olmuş durumda kıçı kırık 20 yıllık araba prim yapacak ama altın çöp olacak bakalım bu soytarılık ne zaman son bulacak
    100% katılıyorum.

İt ürür kervan yürür demişler. O soytarılara inat 10-15% civarı fiziki (au + ag) tutuyorum. İnadım inat.

4. Bu akşamüstü
    yolüzeri uğradım şekerbank 40k usd %4,75 dedi.canlı getiricem nerden buldun varmı dedim yok dedi
    biraz yanındaki ıcbc önce nerden buldun varmı dedim,evet kaynak dekont lazım dedi. 5 yıl önceki dekont olurmu dedim eveledi geveledi.daha ötedeki yapıkredi aylık %0,60 gibi bişey dedi.nerden buldun varmı dedim,5000 üzerine sorarlar dedi.durum budur

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    100% katılıyorum.

İt ürür kervan yürür demişler. O soytarılara inat 10-15% civarı fiziki (au + ag) tutuyorum. İnadım inat.
    Ag hayal kırıklığı oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Ag hayal kırıklığı oldu.

A.G dağıttı da diyebiliriz.

7.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Ag hayal kırıklığı oldu.

Endüstriyel tüketim ile günlük tüketim arasındaki hiyerarşinin bir sonucu olarak da görülebilir.

Tuvalet kağıdı bitse dünya krize girer. Gümüş bitse de bir takım krizler olur illa ama Tuvalet K. krizi gibi olmaz.

Altın da aynı sebepten artmıyor olabilir. Manipüle ediliyor da olabilirler.

Su, yiyecek, tuvalet kağıdı, yağ, alkol, yakıt/enerji, A4 kağıdı bunlar aslında gümüşten çok daha iyi yatırım araçları sanki

Resesyonda elektronik satışları düşer ama insanlar her gün kıçlarını silmek zorunda

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    A.G dağıttı da diyebiliriz.
    Güya 40 dolar oluyordu da, bilmem nerelerde kullanılıyordu da o yüzden acayip ihtiyaç vardı da, fiziki alıp yastık atı yapmak gerekiyordu da, falan filan.
    Neler neler söylendi.
    Allahtan benim yastık küçük olduğundan gözüm kesmedi de almadım.

Sayfa 684/1122 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •