Sayfa 757/993 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 6,049 - 6,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eve tadilat yaptırıyorum,parkeci geldi iki gün parke döşedi malzeme benden 47 metrekare yere 1800 lira aldı ,adamın sadece el emeği var,takım çantasını aldı geldi,gene çantasını topladı gitti günlüğü 900 lira,sucu geldi gene su borusunu yere gömme işi yaptı iki kez geldi işi iki saat sürmemiştir iki saatlik işe birinde 400 diğerinde 500 aldı,fayansçı geldi hesap ediyorum gene günlüğü 1000 lira üstüne geliyor,parke ve fayansları eve taşıma işine sadece aşağıdan ikinci kata taşınacak iki saatte 300 aldılar.Bunların bu paralar hakkımıdır bu paralar bence kesinlikle hakları.Benim gençliğim masa başında geçti emekli maaşım 7650,çalışan genç meslektaşlarıma bakıyorum kadın doğum uzmanı devlette ortalama 15 ila 25 arasında bir para alır.Kiralar bizim semtte 10 bin ila 25 bin arasında ,geçinebilirler mi ev araba alabilirler mi,mümkün değil.Ben 53 yaşında mesleği bıraktım bırakma nedenim sistematik şiddet ve dava korkusu idi.Bu kadar forumdaş var hangi meslekte hem şiddete hem de dava edilme korkusuna maruz kalınıyor.Misal asker polis şiddetle karşı karşıyalar işleri zor,ama onlarında bellerinde silahları var kendilerini savunabilirler,dava korkusu ise hemen hemen hiç yok.Doktorların da hataları geçmişte de şimdi de çoktur,olabilir,her meslekteki kadar çürük elmalarımız da olabilir,ama bu sistematik doktor düşmanlığı devam ederse,işin içinden biri olarak söylüyorum yandınız,adam gibi sağlık hizmetini para ile de satın alamıyacaksınız,artık genç meslektaşlar işi öğrenemiyor,zor vakalara kimse girmiyor,öğretilmiyor,bunun sonunda işi bilmeyen hekimler ameliyatınızı yapar kim vurduya gidersiniz.Bu iş başka işe benzemez,olmadı yahu bozduk ,şunu gene yapalım düzeltiriz işlerden değildir,bir kere yanlış yapıldı mı ömür boyu çekersiniz,hatta bazen sıkıntıyı çekecek ömrünüz bile kalmaz ölür gidersiniz.Ben mesleği bıraktım bu meslekten artık para kazanma düşüncem yok,çok sıkıntılı maddi durumlara düşmezsem bir daha da yapmıyacağım.Ama artık hasta olarak kaygılanıyorum,ilerde ciddi hastalığım olsa işi bilen doktoru bulamayabilirim veya o doktora ulaşmaya param yetmeyebilir.Son sözüm doktorlara düşmanlığı bırakın,istisnasız en uzun eğitimi biz alıyoruz,mesleğimize en çok emeği biz veriyoruz,o el cerrahı nasıl olmaz diyen adamlara benzemeyin,böyle böyle 80 tane el cerrahımız kaldı,o 80 kişiye de çoğunuz ulaşamıyabilirsiniz,parmağınız kopsa eliniz kopsa sakat kalırsınız.
    Bıyacı geldi anneme 3 gün boyalar benden 5.000 tesisatçı geldi 4 saat çalıştı 1.000 tl güzel yaptılar helal olsun ama top okuyan bi adam uzmanlık dahil herhalde 17 sene okuyor aileler bugünün parasıyla herhalde okumaları için 300.000 ila 2.000.000 arasında para harcıyorlar bu insanlara. Sonra gel %40 zamlı 16.000-20.000 arası para ile çalış sopa ye küfür işit tehdit edil. Bide forumlarda ne iş yaptığı belirsiz adamların ağzında sakız klavyesinin oyuncağı ol.
    bir halt olacağı yok.

2. Thumbs up

https://www.altinkaynak.com/

17.47
    17.56
    Adamlar site girişine notta yazmış fiyatları bir sure yanlış gösterdik diye bilgilendirme yapmış müşterisine bravo, benim banka kulağının ustüne yatmış bekliyor ...

3. Hastane isim vermek doğru olmaz ama bir profesörün çözemediği hastalığı başka bir hastanede asistan çözdüğünü iyi biliyorum .
    Profesör yanlış teşhiş koymuştu yanlış ve gereksiz tedavi ile başka rahatsızlıklara sebep olmuştu

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bıyacı geldi anneme 3 gün boyalar benden 5.000 tesisatçı geldi 4 saat çalıştı 1.000 tl güzel yaptılar helal olsun ama top okuyan bi adam uzmanlık dahil herhalde 17 sene okuyor aileler bugünün parasıyla herhalde okumaları için 300.000 ila 2.000.000 arasında para harcıyorlar bu insanlara. Sonra gel %40 zamlı 16.000-20.000 arası para ile çalış sopa ye küfür işit tehdit edil. Bide forumlarda ne iş yaptığı belirsiz adamların ağzında sakız klavyesinin oyuncağı ol.
    Top okuyan adam milyon euro gaymeden aşağıya topa depmiyor Başkan, "TIP" olmasın o?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hastane isim vermek doğru olmaz ama bir profesörün çözemediği hastalığı başka bir hastanede asistan çözdüğünü iyi biliyorum .
    Profesör yanlış teşhiş koymuştu yanlış ve gereksiz tedavi ile başka rahatsızlıklara sebep olmuştu
    2 Fizik uzmanı, 2 ortopedi uzmanı, 1 beyin uzmanı, 1 algolog ameliyatlık bir durum yok derken, bir beyin profesörü beni doğramaya niyet etti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. El cerrahı yokmuşâ€¦ Bir çok hastanede bir sürü bölüm boş.

Geçen haber okumuştum İstanbul’daydı galiba asm’nin birisinde 4 doktor var, 4ü de Suriyeli

Vatandaş istedi ah parti yaptı

Bakan Nebati, ABD Hazine Bakanı Yellen ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'nın ikinci gününde ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ile görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Karşılıklı yatırımlarımızı daha da artırmak için çalışmalara kararlılıkla devam edilmesi gerektiğinin altını çizdik" ifadesini kullandı.
    Bakan Nebati, Twitter hesabından, Yellen ile görüşmesine ilişkin paylaşımda bulundu.

https://tr.sputniknews.com/

Şükürler olsun , yelen teyze muhakak gözeler bakıp ikna olmuştur ,pzt bilemedin haftaya cumadan sonra bir 10 milyar dolarlık hayırlı sewap pardon swap haberi reuters/bloomberg ekranlarına düşer...

AK Partili Bulut: Ekonomik bir zorluk yaşanıyor, sebebi biz olmasak da kendimizi mesul tutuyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, hayat pahalılığına ilişkin olarak "Ekonomik bir zorluk yaşanıyor ama biz hep şöyle ifade ediyoruz diyoruz ki her ne kadar sebebi biz olmasak da çözümünden kendimizi mesul tuttuğumuz bir dönem" dedi.
    AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Kanal Fırat'a yapmış olduğu ziyarette ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, “Tarihinde ilk defa bir yıl içerisinde asgari ücrete bu kadar yüklü zam gelmişti. Bunun temel sebebi hakikaten insan merkezli çalıştığımızdan dolayıdır” dedi.

https://tr.sputniknews.com/

doğru doğu ne olduysa Kılçdaroğlunun 25 yıl önce ssk'yı batırmasıyla başladı..Allaha şükürler olsun ki 2023'te Lozandaki gizli madde "yasakalr" kalkacak hemen seçim sonrası ,Türkiye altına ,petrole ,dolara doyacak ....

8. Muhteşem bir yazı emeğine sağlık hkm ağabey
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eve tadilat yaptırıyorum,parkeci geldi iki gün parke döşedi malzeme benden 47 metrekare yere 1800 lira aldı ,adamın sadece el emeği var,takım çantasını aldı geldi,gene çantasını topladı gitti günlüğü 900 lira,sucu geldi gene su borusunu yere gömme işi yaptı iki kez geldi işi iki saat sürmemiştir iki saatlik işe birinde 400 diğerinde 500 aldı,fayansçı geldi hesap ediyorum gene günlüğü 1000 lira üstüne geliyor,parke ve fayansları eve taşıma işine sadece aşağıdan ikinci kata taşınacak iki saatte 300 aldılar.Bunların bu paralar hakkımıdır bu paralar bence kesinlikle hakları.Benim gençliğim masa başında geçti emekli maaşım 7650,çalışan genç meslektaşlarıma bakıyorum kadın doğum uzmanı devlette ortalama 15 ila 25 arasında bir para alır.Kiralar bizim semtte 10 bin ila 25 bin arasında ,geçinebilirler mi ev araba alabilirler mi,mümkün değil.Ben 53 yaşında mesleği bıraktım bırakma nedenim sistematik şiddet ve dava korkusu idi.Bu kadar forumdaş var hangi meslekte hem şiddete hem de dava edilme korkusuna maruz kalınıyor.Misal asker polis şiddetle karşı karşıyalar işleri zor,ama onlarında bellerinde silahları var kendilerini savunabilirler,dava korkusu ise hemen hemen hiç yok.Doktorların da hataları geçmişte de şimdi de çoktur,olabilir,her meslekteki kadar çürük elmalarımız da olabilir,ama bu sistematik doktor düşmanlığı devam ederse,işin içinden biri olarak söylüyorum yandınız,adam gibi sağlık hizmetini para ile de satın alamıyacaksınız,artık genç meslektaşlar işi öğrenemiyor,zor vakalara kimse girmiyor,öğretilmiyor,bunun sonunda işi bilmeyen hekimler ameliyatınızı yapar kim vurduya gidersiniz.Bu iş başka işe benzemez,olmadı yahu bozduk ,şunu gene yapalım düzeltiriz işlerden değildir,bir kere yanlış yapıldı mı ömür boyu çekersiniz,hatta bazen sıkıntıyı çekecek ömrünüz bile kalmaz ölür gidersiniz.Ben mesleği bıraktım bu meslekten artık para kazanma düşüncem yok,çok sıkıntılı maddi durumlara düşmezsem bir daha da yapmıyacağım.Ama artık hasta olarak kaygılanıyorum,ilerde ciddi hastalığım olsa işi bilen doktoru bulamayabilirim veya o doktora ulaşmaya param yetmeyebilir.Son sözüm doktorlara düşmanlığı bırakın,istisnasız en uzun eğitimi biz alıyoruz,mesleğimize en çok emeği biz veriyoruz,o el cerrahı nasıl olmaz diyen adamlara benzemeyin,böyle böyle 80 tane el cerrahımız kaldı,o 80 kişiye de çoğunuz ulaşamıyabilirsiniz,parmağınız kopsa eliniz kopsa sakat kalırsınız.

Sayfa 757/993 İlkİlk ... 257657707747755756757758759767807857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •