Sayfa 492/1003 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop XLII

1. bu satış karşılanırsa

yükselişe inanırım kapanış rakamını görelim bakalım satış dalgası yaratılmak isteniyor
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. işte budur şimdi bizim direnci delerler
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    nasıl gidiyo gençler ? herkes mutlu mu pozsiyonlarından yoksa limon satmaya karar verenler var mı ?

açık poz değişimi yorumlarında, yok kitap şöyle diyor falan takılmayın sakın, karakemal securities nasıl yorumladıysa öyledir o işler
    Sen bu işi biliyorsun KaraKemal abi

Üc dene lönküm kaldı KaraKemal abi, onlarıda okutursam bir daha vob yabmıycam.sepet yapıcam
    burda hergün para dağıtıyorlar desekte, işin aslı aslında yılanoğlu bazlı paralarımız eriyor her türlü
    Hamdım Piştim Yandım

4. IMF, Tanzanya'ya 1 milyar dolarlık krediyi onayladı.

bize verse bankalararasında 2,5 saatte satar bitirirdik. kime verceklerini hiç bilmiyolar.

5. HAKAN AKBAŞ
    @hakana
    ·
    12d
    Ruslar Türkiye’de mülk alarak vatandaşlığa geçiyor, isim değiştirip şirketler kuruyorlar.

niçin olduğunu anlamışınızdır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vob da 15. yılım....

KURALA UYMAYAN VE mantığıma ters gelen olguları not alırım ve okurum..Taki yanıltmasın..tekrarlamazsan zamanla unutuluyor..

Mesela geçmişte aps yi yazmıştım.. tebin mutlak long olmasıyla sert düşüşün olduğu pasta bile oldu..(arkadaş vardı; atom bombası düşse bile endeks düşmez,derdi)

gerçi daha önce notlarda var ama ;BOFANIN sabah -140 mil. ile açıp,sonradan +80 mil. geçmesi yazılabilir...yani sabah açtığı gibi gitmiyor..
    abka, şaka yaptığımı anladığını zannediyorum..

forumda ciddiye aldığım bi kaç kişiden birisin, zira gerçek parayla işlem yaptığın belli, aptalca siyasi polemik peşinde koşan gereksiz tayfadan değilsin.. referans verdiğin kitapları ve aps ile alakalı yorumlarını biliyorum, benim geliştirdiğim pivot seviyenin neresinde olduğumuza dair değişen yorumlama teori de 15 yıllık vob tecrübesinden kaynaklı, bizim piyasaya ilişkin bir teori.. ben de 15 yılın en az 7-8 yılında aktif vob trade ettim..

7. Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel: Merkez Bankası 2 puanlık faiz artışına gidebilir
    https://tr.sputniknews.com/20220719/1058883259.html

biz bu simülasyonu 1 ay önce yazdık
    bu hamle kulağa kar suyu kaçırma hamlesi ( sözlü müdahale ) diyelim.
    uygulamaya geçin sözlü müdahale işlemez artık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SAHOL, geri alım açıklamış ve temel göstergeleri çok iyiymiş vs...

ORTA-UZUN VADE en çok önerilen olarak karşıma çıkıyor.

Sizce enflasyon rallisinin lokomotifi sahol OLABİLİR Mİ?

Sayfa 492/1003 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •