1.çeyrekte çoğunluk ortalama bir bilanço beklerken, beklenti üstü süpriz bilanço geldi.
2.çeyrek için sağda, solda okuduklarımdan çoğunluk beklenti üstü bilanço beklerken ortalama / ortalama altı bir bilanço gelir mi?
15 yıldır borsadayım genelde çoğunluğun beklentisinin tersi olur. Umarım trcas bu kez beni yanıltır.
Konsensus var mı ?
3. çeyrek mevsimsel olarak en iyi dönemimiz.. 2. çeyrek bilanço açıklanma tarihi ile 3. çeyrek arası (10. ay sonu) iyiye gidişat varsa, fiyatlanmalı diye düşünüyorum… Onun için santrali takip edelim. Birde akaryakıt satış hacimlerini.
Yol boyunca bayilerle konuştum.
Fındığı satıp sermaye yapanmı
Ev satıp sermaye yapanmı istersiniz.
Nereye kadar bakalım böyle diyorlar
Originally Posted by wasaban
Konsensus var mı ?
3. çeyrek mevsimsel olarak en iyi dönemimiz.. 2. çeyrek bilanço açıklanma tarihi ile 3. çeyrek arası (10. ay sonu) iyiye gidişat varsa, fiyatlanmalı diye düşünüyorum… Onun için santrali takip edelim. Birde akaryakıt satış hacimlerini.
Herhangi bir aracı kurum ya da bankanın şirket ile ilgili raporu, acıklamasını görmedim.. Hisse yıldız pazar da bir tane fikir beyan eden kurum yok..
Herhangi bir aracı kurum ya da bankanın şirket ile ilgili raporu, acıklamasını görmedim.. Hisse yıldız pazar da bir tane fikir beyan eden kurum yok..
Güzel… 200m dolar piyasa değerini geçelim, sırayla raporlar gelmeye başlar. Ufaktan ufaktan , çaktırmadan yola devam. Tek handikap tahtacının gıcık olması
Yer İmleri