Sayfa 100/751 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 793 - 800 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    1.çeyrekte çoğunluk ortalama bir bilanço beklerken, beklenti üstü süpriz bilanço geldi.
    2.çeyrek için sağda, solda okuduklarımdan çoğunluk beklenti üstü bilanço beklerken ortalama / ortalama altı bir bilanço gelir mi?

15 yıldır borsadayım genelde çoğunluğun beklentisinin tersi olur. Umarım trcas bu kez beni yanıltır.
    Konsensus var mı ?

3. çeyrek mevsimsel olarak en iyi dönemimiz.. 2. çeyrek bilanço açıklanma tarihi ile 3. çeyrek arası (10. ay sonu) iyiye gidişat varsa, fiyatlanmalı diye düşünüyorum… Onun için santrali takip edelim. Birde akaryakıt satış hacimlerini.

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Yol boyunca bayilerle konuştum.
    Fındığı satıp sermaye yapanmı
    Ev satıp sermaye yapanmı istersiniz.
    Nereye kadar bakalım böyle diyorlar
     Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Konsensus var mı ?

3. çeyrek mevsimsel olarak en iyi dönemimiz.. 2. çeyrek bilanço açıklanma tarihi ile 3. çeyrek arası (10. ay sonu) iyiye gidişat varsa, fiyatlanmalı diye düşünüyorum… Onun için santrali takip edelim. Birde akaryakıt satış hacimlerini.
    Herhangi bir aracı kurum ya da bankanın şirket ile ilgili raporu, acıklamasını görmedim.. Hisse yıldız pazar da bir tane fikir beyan eden kurum yok..

3. Enteresan hareketler… Endeks gevşiyor , taaak 7,91-7,80 ordan taak 7,80-7,90 !! Ne oluyoruz kardeşim

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Herhangi bir aracı kurum ya da bankanın şirket ile ilgili raporu, acıklamasını görmedim.. Hisse yıldız pazar da bir tane fikir beyan eden kurum yok..
    Güzel… 200m dolar piyasa değerini geçelim, sırayla raporlar gelmeye başlar. Ufaktan ufaktan , çaktırmadan yola devam. Tek handikap tahtacının gıcık olması

5. İlk 1 saat hareketini yaptı, götürdü - getirdi… dükkanı kapadı

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Enteresan hareketler… Endeks gevşiyor , taaak 7,91-7,80 ordan taak 7,80-7,90 !! Ne oluyoruz kardeşim
    Çok güzel hareketler bunlarr😂😂🧿

Nerden bulaştık buna hmk.
    Kiler holding neden almadıkki.
    Ahahahh.
    5 tane turko ediyoo

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Nerden bulaştık buna hmk.
    Kiler holding neden almadıkki.
    Ahahahh.
    5 tane turko ediyoo
    Bu şirket “ ucuz” veya “ çok ucuz” alınır sonra beklenir. Kırık yılda bir trend verir, binmesini inmesini bilene ..

Sayfa 100/751 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •