Sayfa 738/1122 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün dışarıda yemek istemedim. Pakwt yaptırıp otele götüreyim dedim. Konyanın Mevlana diye pidesi var. 60 tl dedi. Bi tane karton kutuya koydu. Sıcak hamur olmasın diye üstten yırtıyordum. Abi dedi yırtma kutunun yanlarında delik var. Özel yaptırdım. Karton kutunun tanesi 8 tl dedi. Yani 60 tl lik pidenin 8 tl si kutu
    artık gerekmedikçe dışarda yemiyorum. canımın çektiği olursa anca. kim kime kaktırırsa hesabı oldu. Para kolay kazanılmıyor Ayhan başkan.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kkm yüksek faiz artışı yapılmadan sonlanamaz yüksek faiz artışını yapıp aynı anda kkm nin bittiği açıklanır aksi takdirde günlük devasa hareketler görülür seçimden önce imkansız zaten sonlanması
    faiz artışı sonrası ne kadarı dövize yönelir, senin de ne kadar rezervin olur o esnada..?

3. Bu hafta yemeklere 5 çorbalara 3 asgari ücret güncellemesi geldi .

Kargoda güncelleme ise 10 lir oldu

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kkm yüksek faiz artışı yapılmadan sonlanamaz yüksek faiz artışını yapıp aynı anda kkm nin bittiği açıklanır aksi takdirde günlük devasa hareketler görülür seçimden önce imkansız zaten sonlanması
    Bence seçimden sonra KKM sonlandırılıp ana paralar kısmi ve zamana yayılarak ihlas finans zedelerde yapıldığı gibi bir plan ve vade kapsamında uyduruk ödeme yapılacak. Zararları için de geçmişte aldığınız karlara sayın denecek. Toplumun çok küçük bir kesimini oluşturan bu sermaye sahibi gurubun zararları kimsenin umurunda olmaz. Hatta herkes oh oldu falan diyecektir. Bu kadar devasa miktardaki deli bir paranın bir anda piyasaya salınmasına izin vermek tüm dengeleri (!) tarumar eder.

5. Salihli'de kayinvalideye gittik 2 tane ezogelin çorba 80 TL burası İzmir, istanbul, Ankara veya çeşme bodrum değil bu kışı düşünmek bile istemiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Salihli'de kayinvalideye gittik 2 tane ezogelin çorba 80 TL burası İzmir, istanbul, Ankara veya çeşme bodrum değil bu kışı düşünmek bile istemiyorum.
    bu iş akaryakıt fiyatlamasındaki ötv gibi oldu, işletmeye mercimeği, pirinci bedava da versen
    adamın sabit maliyetleri o kadar yüksek ki çorbanın fiyatını çok aşağıya çekemiyor..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu iş akaryakıt fiyatlamasındaki ötv gibi oldu, işletmeye mercimeği, pirinci bedava da versen
    adamın sabit maliyetleri o kadar yüksek ki çorbanın fiyatını çok aşağıya çekemiyor..
    Geçen Tv'de anlatılıyordu, sebzeyi meyveyi Antalya'da sıfır liraya bile alsalar nakliyesi nedeniyle İstanbul'daki fiyatı 10 liraya yakın oluyormuş.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ucuz bi sey kalmadi..
    Bencik'de balikci buldum.
    2.5 kg barbuna 875 TL saydim.
    Yarin da ahtapot bakacagim.
    Bakalim kaca bulabilecegim.
    Kaptan ben yaparim bos ver gitme Ahtapotcu Mehmet'e dedi..
    Syg,
    Borsa ucuz gibi. Meşhur demirçelik hissesinin f/k'sı 5.

Ahatpotun f/k'sı kaç?

ytd

Sayfa 738/1122 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •