Yalan mi söyleyeceğim 3 kere short açıp stop oldum Tam olarak dediğin şekilde. Demek ki ya aşağı ya da yukarı gidecek. Nasıl yorum ama hahahaha Originally Posted by ABKA 2.800 altına indiriyor..SHORTÇULARI çuvala doldurup...Uçuyor.
Originally Posted by nosfecagri Yalan mi söyleyeceğim 3 kere short açıp stop oldum Tam olarak dediğin şekilde. Demek ki ya aşağı ya da yukarı gidecek. Nasıl yorum ama hahahaha Ben en çok kasa eksildi mi yoksa yeni ceton atan oldu mu diye merak ediyorum. Acaip bi gündü, lönkcüler şortcu, şortcularda lönkcü olmuş olabilebilü
Hamdım Piştim Yandım
Xles portföyü şimdi artık buradan sonra gitmez diyorum gene gidiyor. +8 10 lar havada uçuşuyor. Ne diyeyim maşallah Originally Posted by *Bozkurt Ben en çok kasa eksildi mi yoksa yeni ceton atan oldu mu diye merak ediyorum. Acaip bi gündü, lönkcüler şortcu, şortcularda lönkcü olmuş olabilebilü
Kasa ciddi eksilmiş olacak. Pastadan anladığım bu Originally Posted by *Bozkurt Ben en çok kasa eksildi mi yoksa yeni ceton atan oldu mu diye merak ediyorum. Acaip bi gündü, lönkcüler şortcu, şortcularda lönkcü olmuş olabilebilü SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/yemekci53
Forum Rules
Yer İmleri