ne olmasını bekliyordunuz da olmadı? daha 10 günlük seans önce bu kağıt 1.30 değil miydi?
3 gün önce 3.20 leri aştı mı? düştü battı kaçın dediğiniz şu anda bile %100 karda değil mi?
günlük işlem hacmi nerdeyse kağıdın piyasadaki miktarını geçti mi?
yahu durun da bir nefes alsın karını zararını kontrol etsin ne yapacağına karar versin. kimbilir kaç şirketten kaç hesap üzerinden bu operasyonu yürütüyorlar.
siz olsanız böyle yapmaz mıydınız.?
Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.
Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 kere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yıkarsa verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
Yatırım Tavsiyesi değildir
Düzeltiyorum .
Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 lere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yukarda iyi fiyatlardan verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
Yatırım Tavsiyesi değildir[/QUOTE]
Yer İmleri