Sayfa 877/993 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Borsada kağıt alma zamanı şirketler kar edecek mi diosun? Yani hammadde değil isi yapan şirketler.
    Durum şundan ibaret, pandemi yüzünden , uluslararası nakliye sorunları yüzünden ve insanların evlere tıkanıp sadece harcama yapmaları yüzünden benimki gibi gıda , hizmet sektörü, vb sektörler inanılmaz talep patlaması yaşadı. Hammaddeler karaborsalara düştü. Şimdi ise bu her sektörden hammadde tedarikçileri yurt dışından aşırı mal çekti yine talep aynı gider diye. Sonuç olarak malzeme fiyatları bir miktar geriledi. Ancak buna rağmen işletme giderleri çok faha fazla artınca zamlar yine gelmeye başladı.

1 sene patates kg su 15 lira olunca öteki sene tüm çiftçiler kar yapacak diyerek patates ekip , mal piyasada çoğalınca aslında fiyatları kendi kendilerine düşürdükleri gibi örnek vereyim.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün otel odası dan takılacağım. Kolda saerum yüÜnden tek elle hata sayısı dazla olor
    basganım siz yazın egeduk ustadım düzeltir anlaşılmayan noktaları

3. İşçinin ürettiği hammadde miktarının ederine göre maliyeti 4 te birine 5 te birine düştü .

Bir işçinin maliyeti 2 sene önce 5 birim hammadde ediyorsa tüm masrafları dahil şimdi 1 birim hammadde ediyor .

Kimse işçi maaşını sigortasını bahane etmesin hammadde düşmedikçe

4. http://www.ozaydindoviz.com.tr/
    alış:18,02
    satış: 18,04
    reşit oldu kerata

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    basganım siz yazın egeduk ustadım düzeltir anlaşılmayan noktaları
    İki elim de müsait değil. Yazamıyorum der gibi gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İşçinin ürettiği hammadde miktarının ederine göre maliyeti 4 te birine 5 te birine düştü .

Bir işçinin maliyeti 2 sene önce 5 birim hammadde ediyorsa tüm masrafları dahil şimdi 1 birim hammadde ediyor .

Kimse işçi maaşını sigortasını bahane etmesin hammadde düşmedikçe
    işçininki öyledir üstadım eminim ama nakliye, elektrik yakıt vs.? kaç birim madde ediyor?

7. BofA: Fed gelecek sene faiz indirecek- Bloomberg HT

Bank of America stratejistleri Fed’den gelecek sene resesyonla mücadele için faiz
    indirimi bekliyor
    Bank of America Döviz ve faiz stratejistleri Meghan Swiber ve Mark Cabana "ekonomistlerimiz
    resesyonla mücadele için Eylül 2023’te Fed’den faiz indirimi bekliyor"
    değerlendirmesini yaptı.

Bloomberg HT'nin haberi linktedir.
    https://www.bloomberght.com/bofa-fed...irecek-2311557
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 877/993 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •