Sayfa 733/748 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by tesviyeci Yazıyı Oku
    Akın ipekin hisselerinin satışı kanun yolu ile açıldı fakat diğer hissedarların davası yargıtayda devam ediyor aralıktan önce satış zor
    Çıkan yasa devam eden davalarla şirket arasındaki bağı koparttı. Yani mahkemelerin vereceği karar süreci etkilemeyecek. Kozal'dan ATP aracılığı ile gelen temettüyü dağıtabilirler. Yargılananların temettüleri bir hesapta bloke edilecek ve çıkacak karara göre ya kendilerine ya da Hazineye verilecek. Aynı şekilde şirketi bugün satıp, yargılananların payını bir hesapta bloke edebilirler. Yargının kararına göre de işlem yaparlar.

2. TMSF de ortaya çıkan bu olaylar bizim grubu kısa orta vadede nasıl etkiler ??? Haftaya nasıl başlarız dersiniz?

3. Bu şirketlerde yüksek beklentili arkadaşlar var üzülüyorum.Kozaa ve İpeke şirketleri yakın zamanda arayanlara bu şirketlerin zarar ettiği için temettü ödenmeyeceği söyleniyormuş, buna şaşırmıyorum içleri boşaltıldığı zaten sosyal medyada dönüyor...

Tabiki durum ilginç şirketin nakiti de var geçmiş yıl karları da var temettü ödememesi skandal diyebiliriz..Öbür taraftan fiyata da bu kadar baskı şirket piyasa değerini düşük tutmak için yapılıyor.Piyasa değerini düşük tutmak için yine bir emare de 2021de ki sondaj sonuçlarını bile açıklamıyorlar.Bu emareler şirketin düşük fiyatla iktidar çevresinde ki yiyici takıma devredekcelerini bana düşündürüyor.Bunlara devredilirse içi ayrıca daha rahat boşaltabileceği düşünüyorum.Zaten denetim firmasıda caniklinin kontrol ettiği firma bunu rahatça yaparlar, ayrıca yargı durumu malum harekete geçme imkanı yok.Satıldıktan sonra şimdikinden çok daha rahat şirketleri boşaltacakları düşünüyorum.İçlerindeki değerleri azalttıktan sonra şimdiki veya düşük değerde şirketle devam edileceğini düşünüyorum.

Zaten %150 enflasyonun olduğu bir ülkede altın çıkaran firma gittikçe fiyatı/ piyasa değeri düşüyor olmasının açıklaması olamaz. Büyük sermaye bunu gördüğünü alıma geçmediğini düşüyorum.Gübretaşa verilen araziyle başlayan boşaltma, bence ederi 4-5 milyar dolarlık şirketleri 1 milyar dolar değerine kadar boşaltacaklar.

Ben kendi adıma düzgün bir patrona satılmadan alıma geçmeyeceğim.Bunlar tecrübelerim neticesinde aklımdan geçenlerdir, Kesinlikle yatırım al-sat tavsiyesi değildir. İnş. bunlar ihtimal olarak kalır herkes çok kazanır...Herkese bol kazançlar dilerim.

4. Bu haberleri bosuna yapmıyorlardır gibime geliyor..Satışın altyapısı sanki...

YTD
    https://www.dunya.com/kose-yazisi/tm...a-cikti/663643

Bu doymak bilmeyen güruh, gitmeden önce böyle karlı bir şirketi, yok pahasına yandaş görünüp gerisinde kimin olduğu belli olanlara peşkeş çekmeden gitmezler. Doymuyorlar, doymuyorlar doymuyorlar.

6. Tüm yaptığımız hesapları yok ettiler iyi bıraktım inadı… 1 sene daha oyalama sebebi iyi kazanın dibini sıyırmakmış… verilen temettüyü gördük.. biz hesap. bilmiyoruz di mi… yazıklar olsun.. satışı konusunda da KY ye ciddi bir kazık atılacağı fikrindeyim… burada geçen zamanıma yatırdığım parama yazık oldu
    Ytd

Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Tüm yaptığımız hesapları yok ettiler iyi bıraktım inadı… 1 sene daha oyalama sebebi iyi kazanın dibini sıyırmakmışâ€¦ verilen temettüyü gördük.. biz hesap. bilmiyoruz di mi… yazıklar olsun.. satışı konusunda da KY ye ciddi bir kazık atılacağı fikrindeyim… burada geçen zamanıma yatırdığım parama yazık oldu
    Ytd
    KOZAA danmı bahsediyorsunuz ?

2012 den beri bir gok vermemeiş. yanlışlık olmasın
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Tüm yaptığımız hesapları yok ettiler iyi bıraktım inadı… 1 sene daha oyalama sebebi iyi kazanın dibini sıyırmakmış… verilen temettüyü gördük.. biz hesap. bilmiyoruz di mi… yazıklar olsun.. satışı konusunda da KY ye ciddi bir kazık atılacağı fikrindeyim… burada geçen zamanıma yatırdığım parama yazık oldu
    Ytd
    KOZAA danmı bahsediyorsunuz ?

2012 den beri bir gok vermemeiş. yanlışlık olmasın
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 733/748 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz