Sayfa 221/425 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Ucuzluk mevzuu hakikaten akılalmaz ama düzenli temettü ödeme geleneği oluştururlar mı? Fiyat o zaman buralarda kalır mı?

Şirketi tasfiye etsek defter değerinin %59 'unı ödeyerek %30 özkaynak karlılığına ulaşıyoruz. Prospektif F/K zaten belirttiğiniz üzere çok net.

Fiili dolaşım oranının yüksek olması galiba piyasa market fiyatını olumsuz etkiliyor resesyon endişeleri dışında.

Düzenli kar payı dağıtımı hissenin içsel değerine yakınsamasında en önemli katalizör olacak gibi?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

2. Hocam veriyi nereden alıyorsunuz. Ben de günlük bakıp excel tutmak istiyorum.

Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    İki hafta önce perşembe durum yukarıdaki gibiydi, bugün ise aşağıdaki gibi.

Supramax,
    Ağustos vadeli 23733 dolar
    3. çeyrek vadeli 23697 dolar
    Spot 22800 dolar

Handysize,
    Ağustos vadeli 21988 dolar
    3. çeyrek vadeli 21734 dolar
    Spot 21820 dolar

3.  Alıntı Originally Posted by suntalam Yazıyı Oku
    Hocam veriyi nereden alıyorsunuz. Ben de günlük bakıp excel tutmak istiyorum.
    Vadeliler için haftalık olarak şu hesabı takip ediyordum ama bir önceki gönderimde Supramax değerleri için link attım.

https://twitter.com/iosshipbrokers/s...1HuCH4dyp23RlQ

Günlük olarak ise aşağıdaki linkteki değerleri Supramax için 11 ile Handysize için 18 ile çarparsanız dolar bazlı yaklaşık değerler bulunur. Ayrıca Twitter’da paylaşım yapan yabancı hesaplar da var.

http://en.stockq.org/market/global.php

4.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku

Ucuzluk mevzuu hakikaten akılalmaz ama düzenli temettü ödeme geleneği oluştururlar mı? Fiyat o zaman buralarda kalır mı?

Şirketi tasfiye etsek defter değerinin %59 'unı ödeyerek %30 özkaynak karlılığına ulaşıyoruz. Prospektif F/K zaten belirttiğiniz üzere çok net.

Fiili dolaşım oranının yüksek olması galiba piyasa market fiyatını olumsuz etkiliyor resesyon endişeleri dışında.

Düzenli kar payı dağıtımı hissenin içsel değerine yakınsamasında en önemli katalizör olacak gibi?
    Özellikle FD/Favök olarak son üç yılın en ucuz seviyelerine yakınız. Bilançodan sonra da en ucuz seviye gelebilir. Kambiyo karının, Gsdho özelinde değersizleştirildiği bir ortamda bu bilgi oldukça kıymetli bence.

https://twitter.com/fintables/status...1HuCH4dyp23RlQ

5. Bu arada uzun süredir çalışmayan Silopi elektrik santrali çalışmaya başladı.

6. Bankacılık 1.çeyrek zayıf kalmıştı umarım 2.çeyrek diğer bankalar gibi uçar.

7. 400 mlyngelir mi 2. Çeyrek kar

8. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 221/425 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •